Lähihoitajakoulutus Helsingissä

Lähihoitajana työskentelet ihmisten kanssa ja ihmisiä varten. Kohtaat elämänkaaren erivaiheissa ihmisiä, jotka ovat avun, hoidon tau tuen tarpeessa. Lähihoitajan työ on ihmissuhdetyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, tietoa ihmisen kasvusta ja kehityksestä, terveydesta ja hyvinvoinnista.

Ajankohta

Toteutamme sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon koulutuksen lähiopetuksen Helsingissä oppisopimuskoulutuksena. Lähiopetus toteutetaan Helsingissä  iltaopetuksena. Lähiopetusta on joka toinen viikko tiistai- ja keskiviikko-iltaisin alkaen hoidon ja huolenpidon tutkinnon osalla. Koulutus kestää henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti noin 1-2,5 vuotta.

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakeutuminen oppilaitoksen sähköisellä lomakkeella, joka on sivullamme Hakijalle.

Näyttötutkintomaksu 58 euroa.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Leena Seppälä, oppisopimuskoordinaattori, p. 044 358 9038, leena.seppala@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja koulutuksesta