Lastenohjaajakoulutus Joensuussa

Lastenohjaaja on varhaiskasvatuksen ammattilainen. Työskentelet mm. lastenhoitajana päivähoidossa, ohjaajana koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa tai seurakunnan lapsi- ja perhetyössä sekä lastensuojelun tehtävissä

Toteutamme lapsi- ja perhetyön perustutkinnon koulutusta  Joensuussa. Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena aikuiskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää tutkinnon suorittamiseen soveltuvaa työpaikkaa. Joensuussa lähiopetus on pääsääntöisesti torstaisin klo 14-20 ja perjantaisin klo 8.30-14.30.  Oppisopimuskoulutus edellyttää oppisopimukseen soveltuvaa työpaikkaa.

Koulutus kestää henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti 1-2,5 vuotta. Tutustu opetussuunnitelmaan.

Koulutus on maksuton.

Koulutuspaikkana Joensuu

Haku 8.1.2018 alkavaan koulutukseen on käynnissä. Haku sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja koulutuksesta

Ritva Jarva, koulutuspäällikkö, p. 050 400 5093, ritva.jarva@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta

Jaana Väisänen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 824 1729, jaana.vaisanen@seurakuntaopisto.fi