Lastenohjaajakoulutus Joensuussa

Lastenohjaaja on varhaiskasvatuksen ammattilainen. Työskentelet mm. lastenhoitajana päivähoidossa, ohjaajana koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa tai seurakunnan lapsi- ja perhetyössä sekä lastensuojelun tehtävissä

Toteutamme lapsi- ja perhetyön perustutkinnon koulutusta  Joensuussa. Tutkinnon voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena aikuiskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus edellyttää tutkinnon suorittamiseen soveltuvaa työpaikkaa. Joensuussa lähiopetus on pääsääntöisesti torstaisin klo 14-20 ja perjantaisin klo 8.30-14.30.  Oppisopimuskoulutus edellyttää oppisopimukseen soveltuvaa työpaikkaa.

Koulutus kestää henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti 1-2,5 vuotta. Tutustu opetussuunnitelmaan.

Koulutus on maksuton, opiskelija maksaa vain näyttötutkintomaksun 58 euroa.

Koulutuspaikkana Joensuu

Haku

Haku 15.8.2017 alkavaan koulutukseen on käynnissä. Haku sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja koulutuksesta

Ritva Jarva, koulutuspäällikkö, p. 050 400 5093, ritva.jarva@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta

Jaana Väisänen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 824 1729, jaana.vaisanen@seurakuntaopisto.fi