Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajakoulutus Helsingissä

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajana ohjaat iältään ja taustaltaan erilaisia ihmisiä yksilöinä ja ryhmissä. Työssäsi voit hyödyntää omia kiinnostuksen kohteitasi, luovuuttasi sekä erityisosaamistasi mm. liikunnan, luonto- ja elämystoiminnan, kulttuurin, media- ja verkko-ohjauksen, nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden tai kädentaitojen alalta.

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajana voit työllistyä esimerkiksi kunnallisen nuorisotyön, lastensuojelun, projektien, iltapäiväkerhotoiminnan, kohdennetun nuorisotyön, ikääntyvien ohjauksen ja toiminnan ohjaajan tehtäviin sekä erilaisiin kansalais- ja järjestötoiminnan tehtäviin. Alalla on hyvä työllisyystilanne.

Ajankohta

Toteutamme nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinnon koulutuksen lähiopetuksen Helsingissä oppisopimuskoulutuksena. Lähiopetus alkaa Helsingissä 18.1.2017 päivätoteutuksena. Koulutus kestää henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaisesti noin 2 vuotta.

Haku

Haku Helsingissä toteutettavaan koulutukseen oppilaitoksen sähköisellä lomakkeella, jonka on sivullamme Hakijalle. Koulutukseen jatkuva haku.

Näyttötutkintomaksu 58 euroa.

Lisätietoja koulutuksesta

Sari Wiklund, koulutuspäällikkö, p. 044 358 8961, sari.wiklund@seurakuntaopisto.fi
Riikka Tassi, opinto-ohjaaja, p. 044 906 3233, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi