Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Työelämän muutokset haastavat johtajia uudistumaan ja pitämään huolta omasta osaamisestaan. Rakenteiden, toiminnan ja työtapojen uudistaminen, talouden säästötavoitteet ja henkilöstömuutokset ovat tilanteita, joiden läpiviennissä vaaditaan taitavaa johtamista. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (JYET) antaa valmiudet suunnitella, kehittää ja johtaa toimintaa entistä tavoitteellisemmin ja tarjoaa laaja-alaisen osaamispohjan käytännön johtamistehtäviin.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on työn ohessa suoritettava tutkinto, johon sisältyy lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua ja jossa osaaminen näytetään työelämässä käytännön työtehtävissä. Tutkinto voidaan toteuttaa monen organisaation yhteisenä tai yhdelle työyhteisölle suunnattuna kokonaisuutena. Lähiopetuspäivien sisällöt rakennetaan aina osallistujien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Olemme toteuttaneet aikaisempaa Johtamisen erikoisammattitutkintoa seurakunnille ja muille yhteistöille, yrityksille sekä näiden yhdistelmille.

Kenelle

Tutkinto soveltuu organisaation ylimmän ja keskijohdon työntekijöille, joilla on jo käytännön kokemusta yrityksen tai oman vastuualueensa johtamisesta.

JYET-tutkinto auttaa sinua

• kehittämään työtapojasi johtajana ja kasvattamaan itsetuntemustasi
  • tutustumaan toisten johtajien ja esimiesten työhön ja laajentamaan näkökulmiasi johtajuudesta
  • kehittämään työyhteisösi toimintaa tavoitteellisesti
  • saamaan vertaistukea työyhteisösi kehittämiseen.

Sisältö ja rakenne

Tutkinnon aikana suoritetaan johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan mukaiset opinnot (180 osp). Tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista hyväksytysti:

Pakollinen tutkinnon osa (80 osp):
1. Johtajana toimiminen 80 osp.

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi (100 osp):
2. Strategiatyön johtaminen, 50 osp
3. Projektin johtaminen, 50 osp
4. Työyhteisön kehittämisen johtaminen, 50 osp
5. Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 50 osp
6. Asiakkuuksien johtaminen, 50 osp
7. Talouden johtaminen, 50 osp
8. Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen, 50 osp.

Tutkinnon suorittamiseen sisältyy henkilö- ja ryhmäkohtaista ohjausta. Tutkintoon valmistava koulutus koostuu lähiopetuksesta (13-16 pv), etäopiskelusta sekä osaamisen näytöistä ja arvioinnista aidoissa työtilanteissa. Opinnot kestävät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan 1,5-2 vuotta.

Lähipäivät voidaan toteuttaa joko Seurakuntaopiston tai asiakkaan tiloissa.

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku. Lisätietoja jatkuvasta hausta saat sivulta Alkavat koulutukset.
Koulutukseen voi hakeutua joko yksittäinen hakija tai työyhteisö.

Oppisopimuskoulutus on maksutonta, muutoin koulutuksen hinta on 500 euroa.

Lisätietoja koulutuksesta

Tiina Parkkinen, koulutuspäällikkö, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 727 8777

Lisätietoja oppisopimuksesta

Heli Reinikainen, asiakasvastaava, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 194 2128

Rakennamme myös muita koulutuskokonaisuuksia asiakkaidemme toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin jutellaan, kuinka voimme olla avuksi.

Tulosta esite