Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalalla työskentelevä – päivitä osaamista tai hanki pätevyys! Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto alalle aikoville tai niille, joilla on jo aiempaa koulutusta ja työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä.

Alalla tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa huomioon erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten ohjauksen ja tuen tarpeet. Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto antaa sinulle osaamista toimia moniammatillisissa työryhmissä ja verkostoissa sekä tietoa yhteiskunnan palvelujärjestelmien toiminnasta.

Aikaisemmat tutkintonimikkeet

• Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto
  • Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto
  • Perhepäivähoitajan ammattitutkinto
  • Romanikulttuurin ohjauksen ammattitutkinto

ovat muuttuneet Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnoksi. Seurakuntaopistolla voit opiskella tutkinnon osaamisalat

• Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan osaamisala
  • Perhepäivähoidon osaamisala
  • Romanityön osaamisala
  • Kasvatuksen osaamisala
  • Ohjauksen osaamisala.

Tutkinnon sisältö

Tutustu kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon perusteisiin.

Tulosta esite

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen voi hakeutua yksittäinen hakija tai työyhteisö.

Koulutusmaksu on 450 euroa. Oppisopimuskoulutus on maksutonta

Järvenpään kampus

Riikka Tassi, opinto-ohjaaja, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi, p. 044 906 3233

Pieksämäen kampus