Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalalla työskentelevä – päivitä osaamista tai hanki pätevyys! Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto alalle aikoville tai niille, joilla on jo aiempaa koulutusta ja työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä.

Alalla tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa huomioon erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten ohjauksen ja tuen tarpeet. Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto antaa sinulle osaamista toimia moniammatillisissa työryhmissä ja verkostoissa sekä tietoa yhteiskunnan palvelujärjestelmien toiminnasta.

Aikaisemmat tutkintonimikkeet

• Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto
  • Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto
  • Perhepäivähoitajan ammattitutkinto
  • Romanikulttuurin ohjauksen ammattitutkinto

muuttuvat Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnoksi. Seurakuntaopistolla voit opiskella 1.1.2019 alkaen tutkinnon osaamisalat

• Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan osaamisala
  • Perhepäivähoidon osaamisala
  • Romanityön osaamisala
  • Kasvatuksen osaamisala
  • Ohjauksen osaamisala.

Tutkinnon sisältö

Tutkinnon sisältö ja valinnaiset tutkinnon osat tarkentuvat, kun tutkinnon perusteet julkaistaan.

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku (hakulomake julkaistaan lokakuussa). Koulutukseen voi hakeutua yksittäinen hakija tai työyhteisö.

Koulutusmaksu on 450 euroa. Oppisopimuskoulutus on maksutonta

Järvenpään kampus

Riikka Tassi, opinto-ohjaaja, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi, p. 044 906 3233

Pieksämäen kampus