Kokemusasiantuntijana ja vertaisohjaajana toimiminen

Koulutusta kokemusasiantuntijoille

Koulutettu kokemusasiantuntija, haluaisitko saada kokemusasiantuntijuusosaamisesi näkyviin myös paperilla? Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella voit nyt suorittaa Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta tutkinnon osan Kokemusasiantuntijana ja vertaisohjaajana toimiminen (20 osp).

Keväällä 2019 alkava koulutusryhmä on tarkoitettu kokemusasiantuntijoille, jotka ovat suorittaneet kokemusasiantuntijakoulutuksen ja joilla on jo kokemusta kokemusasiantuntijana toimimisesta.

Koulutus sisältää neljä lähiopetuspäivää ja työpajan:

• 14.5.2019
  • 21.5.2019
  • 4.6.2019 työpaja
  • 2 lähiopetuspäivää elokuussa 2019

sekä työpaikalla tapahtuvan opiskelun. Opiskelija etsii itse koulutuksen suorittamiseen soveltuvan työpaikan.

Työpaikalla tapahtuvan opiskelun pituus määritellään yksilöllisesti aiemmasta työkokemuksesta riippuen.

Koulutuksessa hankittu osaaminen osoitetaan näytössä työpaikalla aidoissa työelämän tilanteissa. Osaamisen arvioinnista vastaavat opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä.

Koulutuksen osallistumismaksu on 90 euroa.

Ilmoittautuminen viimeistään 22.4.2019 sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Marianna Kultalahti, koulutussuunnittelija, marianna.kultalahti@seurakuntaopisto.fi, p. 044 299 0676
Riikka Tassi, opinto-ohjaaja, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi, p. 044 906 3233,