Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Syvennä esimiestyön osaamistasi!

Suorittamalla Lähiesimiestyön ammattitutkinnon hankit itsellesi laaja-alaiset perustiedot esimiestyöstä. Tutkinto soveltuu esimerkiksi tiimien vetäjille, osastonhoitajille ja muissa lähiesimiestehtävissä yhteiskunnallisilla aloilla ja seurakunnissa toimiville

Tutkinnon sisältö

Tutkinnon suorittaminen kehittää osaamistasi

• ristiriitatilanteiden ratkaisemisessa
  • henkilöstöhallinnon toiminnoissa ja toimialaasi liittyvän lainsäädännön huomioinnissa
  • toiminnan kannattavuuden arvioinnissa ja kehittämisessä
  • työhyvinvoinnin johtamisessa
  • henkilöstösi osaamisen arvioinnissa ja kehittämisessä.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista hyväksytysti. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona, joka on erityisesti aikuisille suunnattu joustava tutkinnon suoritustapa. Ammattitutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden vastaavan alan ammattikorkeakouluopintoihin.

Tutkintoon valmistava koulutus koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta, työssä oppimisesta sekä aidoissa työtilanteissa tapahtuvista tutkintotilaisuuksista. Lähijaksot toteutetaan päivä- tai iltaopetuksena. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan opinnoille henkilökohtainen suunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi alaan liittyvä koulutus ja osaaminen. Opinnot kestävät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan 1–2 vuotta.

Koulutukseen voi hakeutua joko yksittäinen hakija tai työyhteisö.

Kustannukset

Aikuiskoulutuksen koulutusmaksu on 500 euroa ja tutkintomaksu 58 euroa. Oppisopimuskoulutus on maksutonta ja opiskelija maksaa vain 58 euron tutkintomaksun.

Järvenpää

Carita Sirkka, asiakkuuspäällikkö, p. 044 712 4994, carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi
Riikka Tassi, opinto-ohjaaja, p. 044 906 3233, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 044 358 8966,