Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Syvennä esimiestyön osaamistasi!

Esimies, tiedätkö, mitkä asiat edesauttavat työhyvinvointia? Osaatko johtaa erilaisia tyyppejä työssä? Tiedätkö, minkälainen on hyvä kehityskeskustelu ja miksi se on niin tärkeä johtamisen työkalu? Hallitsetko työsi? Tule syventämään osaamistasi esimiestyöstä ja johdata tiimisi työhyvinvoinnin äärelle.

Tutkinnon sisältö

Tutkinto soveltuu esimerkiksi tiimien vetäjille, osastonhoitajille ja muissa lähiesimiestehtävissä yhteiskunnallisilla aloilla ja seurakunnissa toimiville. Tutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuksia jo pidempään esimiestyössä toimineille, mutta soveltuu myös uusille esimiehille.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaminen kehittää osaamista mm.

• ristiriitatilanteiden ratkaisemisessa
  • henkilöstöhallinnon toiminnoissa ja toimialaasi liittyvän lainsäädännön huomioinnissa
    toiminnan kannattavuuden arvioinnissa ja kehittämisessä
  • työhyvinvoinnin johtamisessa
  • henkilöstösi osaamisen arvioinnissa ja kehittämisessä.

Seuraava koulutus alkaa Helsingissä 16.11.2017. Koulutuspaikan osoite on Hietalahdenranta 13, 00180 Helsinki. Koulutus kestää noin vuoden ja sisältää 10 lähiopetuspäivää sekä verkko- ja etätyöskentelyä.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää yhden pakollisen ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista hyväksytysti. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona, joka on erityisesti aikuisille suunnattu joustava tutkinnon suoritustapa. Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Tutkintoon valmistava koulutus koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta, työssä oppimisesta sekä aidoissa työtilanteissa tapahtuvista tutkintotilaisuuksista. Lähijaksot toteutetaan päivä- tai iltaopetuksena. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan opinnoille henkilökohtainen suunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi alaan liittyvä koulutus ja osaaminen. Opinnot kestävät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan 1–2 vuotta.

Koulutukseen voi hakeutua joko yksittäinen hakija tai työyhteisö. Hakusivulle

Kustannukset

Aikuiskoulutuksen koulutusmaksu on 500 euroa ja tutkintomaksu 58 euroa. Oppisopimuskoulutus on maksutonta ja opiskelija maksaa vain 58 euron tutkintomaksun.

Järvenpää

Carita Sirkka, asiakkuuspäällikkö, p. 044 712 4994, carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi
Riikka Tassi, opinto-ohjaaja, p. 044 906 3233, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 044 358 8966, opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi,