Lähiesimiestyön ammattitutkinto seurakunnille

Haluatko kasvattaa osaamistasi lähijohtamisessa? Tiedätkö, mitkä asiat edistävät työhyvinvointia ja minkälaisia vuorovaikutustaitoja tarvitset? Tiedätkö, minkälainen on hyvä kehityskeskustelu ja miksi se on niin tärkeä johtamisen työkalu? Tässä koulutuksessa saat kattavat tiedot esimiestyöstä sekä työkaluja lähijohtamisen haasteisiin alasta riippumatta.

Tutkinto soveltuu työryhmien vetäjille, osaston tai muun yksikön lähiesimiehille ja muissa esimiestehtävissä toimiville seurakunnissa ja yhteiskunnallisilla aloilla. Tutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuksia jo pidempään esimiestyössä toimineille sekä soveltuu myös uusille esimiehille.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaminenkehittää osaamista mm.

• ristiriitatilanteiden ratkaisemisessa
  • henkilöstöhallinnon toiminnoissa ja toimialaasi liittyvän lainsäädännön huomioinnissa
  • toiminnan kannattavuuden arvioinnissa ja kehittämisessä
  • työhyvinvoinnin johtamisessa
  • henkilöstösi osaamisen arvioinnissa ja kehittämisessä.

Koulutus kestää noin vuoden ja koulutuspäivät toteutetaan verkossa. Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 500 euroa. Oppisopimuskoulutuksena osallistumismaksu on 100 euroa.

llmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella viimeistään 20.4.2021