Aino ja Oiva -taidelinja / Ruokolahti

Taidelinja Ainon ja Oivan opiskelijana pääset tutustumaan luoviin aloihin. Koulutus on kivaa ja se vahvistaa taiteellisen ilmaisun lisäksi itsetuntemusta sekä yhteistyö- ja elämänhallintataitoja.

Opetus

Opetusta on viitenä päivänä viikossa klo 9.00 – 14.30 välisenä aikana. Opiskeltavia aineita ovat mm. teatteri-ilmaisu ja vuorovaikutus, musiikki, kuvataide ja kädentaidot, tanssi- ja liikeilmaisu sekä media- ja viestintätaidot. Osana toimintaa osallistutaan näyttelyihin ja erilaisiin esiintymisiin.

Opettajat

Taideaineiden opetuksesta vastaavat eri taidealojen osaajat, joilla on laaja-alaista kokemusta erityisryhmien ohjaamisesta ja taidemenetelmien soveltamisesta eri kohderyhmille. Ryhmässä toimii päivittäin myös ryhmän ohjaaja.

Opintomaksut

  • koko lukuvuoden hinta on 2050 € (sis. lounaan päivittäin, maksu 4 erässä)
  • hinta ei sisällä kuljetuksia kodin ja opiston välillä

Opintososiaaliset edut

Opintoihin on mahdollista saada opintososiaalisia etuisuuksia. Opintotukea voi hakea, jos ei saa eläkettä, kuntoutus- eikä vammaistukea. Opiskelijat selvittävät oikeutuksensa tukiin itsenäisesti. Yksittäisen opiskelijan on mahdollista hakea myös opintoseteliavustusta.

Hakeutuminen joustavasti kokeilupäivän kautta. HUOM: hakuaikaa jatkettu 31.7.2018 saakka!

Yksipäiväisiä valintapäiviä järjestetään kesän aikana. Ota yhteyttä vastuuopettaja Teija Ojalaan ja sovi ajankohta. Valintapäivä on kuin yksi koulupäivä, jonka aikana arvioidaan hakijan opiskelutaitoja, motivaatiota ja soveltuvuutta linjan opintoihin.

Täytä ennen koulutuskokeiluun tuloasi hakulomake.

Aino ja Oiva on tarkoitettu oppilaitosarjessa ilman henkilökohtaista avustajaa pärjääville. Opiskelijan tulisi pystyä toimimaan itsenäisesti ja selviytyä yksin tai tuettuna opinnoista. Opiskelijalla ei saisi olla sellaista liikuntarajoitetta, joka haittaa liiaksi siirtymistä eri opetustiloihin ja niissä toimimista.

Kysy rohkeasti ja tartu tilaisuuteen:

  • Teija Ojala, vastuuopettaja, p. 044 381 3150

Tulosta Ainon ja Oivan esite lukuvuodelle 2018 – 2019 / Ruokolahti