Arjen enkeli -avustajakoulutus maahanmuuttajille Järvenpään kampuksella

Arjen enkeli – avustajakoulutus maahanmuuttajille 2.5.–21.12.2017

Haluatko olla arjen enkeli? Haluatko auttaa ja avustaa lähimmäistä ja saada alun ammattiin? Haluatko oppia lisää suomen kieltä? Haluatko oppia työtä tekemällä?

Seurakuntaopistolla alkaa keväällä 2017 avustajan työhön suuntaava koulutus, jonka aikana opit suomen kieltä ja hankit osaamista työelämässä. Voit hyödyntää koulutusta jatkossa ammatillisen tutkinnon suorittamisessa.

Koulutuksen sisältö:

• suomen kieli, kulttuuri ja yhteiskunta
  • oppimisvalmiuksia tukevat opinnot
  • tieto- ja viestintätekniikka
  • ensiapu- ja hygieniaosaaminen
  • asiakkaan avustaminen –opinnot
  • työskentely avustajan tehtävissä.

Lisätietoa koulutuksesta

Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa huomioimme aiemman kokemuksesi ja opintosi. Laadimme sinulle myös henkilökohtaisen jatkosuunnitelman työllistymiseen tai opiskeluun.

Lisäksi

• autamme sinua työssäoppimispaikan hakemisessa
  • työ voi olla palkallista tai palkatonta
  • koulutukseen sisältyy ilmainen ateria opiskelupäivinä, myös työssä oppimisen aikana.

Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa opiskelua ammatillisessa koulutuksessa oppilaitoksessa tai oppisopimuskoulutuksessa esimerkiksi hoiva-avustajaksi tai lähihoitajaksi tai työllistyä avustajan tehtäviin.
Koulutukseen osallistumiseen riittää auttava suomen kielen taito. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva oleskelulupa tai oleskeluoikeuden rekisteröiminen (oleskelukortti).

Koulutus on maksuton.

Hakeminen

Haku sähköisellä lomakkeella.

Kysy lisää!