Kesän 2018 suomen kielen intensiivikurssi Järvenpäässä

11.6. – 20.7. 2018

Kesäinen suomen kielen intensiivikurssi – What’s your story? What´s your picture? What´s your music? on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan lisää suomen kieltä. Järvenpäässä järjestettävä kesäkurssi on mielekäs vaihtoehto kaikille niille, joilla suomen kielen osaaminen ei vielä ole kovin vahvaa.

Koulutuksen sisältö

Kesäkurssin lähtökohtana on tarjota suomen kielen oppimisen lisämahdollisuus toiminnallisen ja mielekkään tekemisen kautta. Kuvataiteiden ja musiikin avulla opiskellaan suomea natiiviopettajan johdolla. Tavoitteena on muodostaa kuvallisia ja äänellisiä tarinoita ja aktivoida sekä syventää suomen kielen osaamista.

Opetukseen voi sisältää myös yhteiskunnallisia, liikunnallisia tai kädentaitoihin liittyviä opetuskokonaisuuksia.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan dokumentoimaan kurssin aikana syntyneitä tarinoita, kuvia ja musiikkia.

Opettajat

• Minna Lampioja, kuvataiteilija, kuvaamataidon opettaja
  • Lauri Myllylä, muusikko, musiikin opettaja

Aika

Koulutuksen kesto on 30 arkipäivää ma 11.6. – pe 20.7.2018. Koulutuksen laajuus on 150 oppituntia (6 opiskelijaviikkoa). Koulutus toteutetaan päiväopetuksena.

Kustannukset: 400 €.

Koulutuspaikka:

Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää

Hakeminen:

Hakuaika 28.3. – 15.6.2018

Haku sähköisellä lomakkeella.

Frans Winstén, palvelupäällikkö, p. 040 651 5532, frans.winsten@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 044 358 9052. opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi

Tulosta esite.