Suomen kielen intensiivikoulutus 2021 Järvenpään kampuksella

23.8. – 19.12.2021

Koulutus soveltuu esimerkiksi maahanmuuttajille, jotka haluavat kohottaa suomen kielen taitoaan nopeasti ammatilliseen tai muuhun jatkokoulutukseen vaadittavalle tasolle. Koulutuksessa vahvistetaan suomen kielen taitoja kaikilla kielen osa-alueilla. Tavoitteena on saavuttaa kielitaitotaso B1, joka vaaditaan ammatillisiin opintoihin. Koulutuksen aikana tutustutaan eri ammatteihin ja perehdytään ammatilliseen koulutukseen hakemiseen.

Vaatimukset koulutukseen hakemiselle
• suomen kielen lähtötaso vähintään A2.1.

Opintojen sisältö
Koulutus toteutetaan ensisijaisesti lähiopetuksena mutta saattaa sisältää myös etäopiskelua. Kieliopintojen lisäksi koulutukseen sisältyy opinto-ohjausta sekä tieto- ja viestintätekniikan opintoja.

Suomen kieli
• kielioppi
• kirjoittaminen
• puhuminen: keskustelu, ääntäminen ja puheharjoitukset
• tekstin- ja kuullunymmärtäminen
• sanastoprojektit.

Tietoa opinnoista
Koulutus järjestetään arkisin (ma-pe) ensisijaisesti ennen klo 17 noin viisi tuntia päivässä. Opetuspaikkana on Seurakuntaopiston kampus Järvenpäässä, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 220 €/kk. Hinta sisältää maksuttoman aterian läsnäolopäivänä.

Kysy mahdollisuuksista saada tukea opintoihisi esim. Kelalta tai TE-palveluista. Jos koulutus on TE-toimiston toimesta mahdollista saada osaksi kotoutumissuunnitelmaasi, koulutus on sinulle maksuton! Seurakuntaopiston on mahdollista avustaa osaa opiskelijoista kuukausimaksujen maksamisessa Opetushallituksen opintoseteliavustuksen kautta.

Hakeminen 23.10.2021 mennessä:

Hae koulutukseen tästä avautuvalla sähköisellä lomakkeella.

Eija Lyly, vt koulutuspäällikkö, p. 040 146 4943, eija.lyly@seurakuntaopisto.fi

Opintotoimisto, p. 044 358 9052, opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi