Suomen kielen intensiivikoulutus 2021 Järvenpään kampuksella

1.2.2021 – 28.5.2021

Koulutus soveltuu esimerkiksi maahanmuuttajille, jotka haluavat kohottaa suomen kielen taitoaan nopeasti ammatilliseen tai muuhun jatkokoulutukseen vaadittavalle tasolle. Koulutuksessa vahvistetaan suomen kielen taitoja kaikilla kielen osa-alueilla. Tavoitteena on saavuttaa kielitaitotaso B1, joka vaaditaan ammatillisiin opintoihin. Koulutuksen aikana tutustutaan eri ammatteihin ja perehdytään ammatilliseen koulutukseen hakemiseen.

Vaatimukset koulutukseen hakemiselle
• suomen kielen lähtötaso vähintään A2.1.

Opintojen sisältö
Koulutus toteutetaan ensisijaisesti lähiopetuksena mutta saattaa sisältää myös etäopiskelua. Kieliopintojen lisäksi koulutukseen sisältyy opinto-ohjausta sekä tieto- ja viestintätekniikan opintoja.

Suomen kieli
• kielioppi
• kirjoittaminen
• puhuminen: keskustelu, ääntäminen ja puheharjoitukset
• tekstin- ja kuullunymmärtäminen
• sanastoprojektit.

Tietoa opinnoista
Koulutus järjestetään arkisin (ma-pe) ensisijaisesti ennen klo 17 noin viisi tuntia päivässä. Opetuspaikkana on Seurakuntaopiston kampus Järvenpäässä, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 220 €/kk. Hinta sisältää maksuttoman aterian läsnäolopäivänä.

Kysy mahdollisuuksista saada tukea opintoihisi esim. Kelalta tai TE-palveluista. Jos koulutus on TE-toimiston toimesta mahdollista saada osaksi kotoutumissuunnitelmaasi, koulutus on sinulle maksuton! Seurakuntaopiston on mahdollista avustaa osaa opiskelijoista kuukausimaksujen maksamisessa Opetushallituksen opintoseteliavustuksen kautta.

Hakeminen

Haku alkaa 18.11.2020 ja päättyy 1.3.2021.

Hae koulutukseen tästä avautuvalla sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Meri-Tuuli Koistiola, koulutuspäällikkö, p. 040 484 9132, meri-tuuli.koistiola@seurakuntaopisto.fi

Opintotoimisto, p. 044 358 9052, opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi

Tulosta esite