Suomen kielen ja kultuurin koulutus Pieksämäen kampuksella

Erityisesti maahanmuuttajalle, joka on luku- ja kirjoitustaitoinen ja jonka suomen kieli on kehittyvällä tasolla.

Tavoitteet ja sisältö

Tavoitteena on oppia suomen kieltä jatko-opintoja tai työelämää varten sekä saada tietoja ja taitoja arkielämään ja asioiden hoitamiseen suomalaisessa yhteiskunnassa.

Opiskeltavia ainekokonaisuuksia ovat:

• suomen kieli ja viestintätaidot (mm. S2- ja TVT opetus)
  • työelämä- ja yhteiskuntataidot (mm. työelämätietous, kulttuuri- ja maatuntemus, yhteiskunnan peruspalvelut, matematiikka)
  • ohjaus (sisältää mm. opiskelu- ja vuorovaikutustaidot, työnhakuvalmennus, jatkosuunnitelman tekeminen).

Opetus

• opetus tapahtuu 15-20 hengen ryhmässä
  • opiskelu on päätoimista, 25 tuntia viikossa.

Hakeminen

Haku sähköisellä lomakkeella viimeistään 30.9.2017.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 100 euroa kuukaudessa. Kysy mahdollisuuksia saada tukea opintoihisi esim. Kelalta tai TE-palveluista.

Lisätietoja

Jari Rauhala, koulutuspäällikkö, p. 0400 195 060, jari.rauhala@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 040 350 9150, opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi

Tulosta esite