Suomen kielen toiminnallinen kesäkurssi Pieksämäen kampuksella

5.6.–7.7.2017

Kesäkurssi sopii jo vähän suomen kieltä osaaville maahanmuuttajille, jotka haluavat oppia lisää suomen kieltä tekemisen kautta ja harjoitella sitä monipuolisesti kesän aikana.

Kesäkurssi pidetään kahdessa eri jaksossa

• 1.     jakso 5.6. – 16.6.2017
  • 2.    jakso 19.6. – 7.7.2017

Ensimmäisessä jaksossa opitaan suomen kieltä ja kulttuuria valokuvaamisen ja taiteen kautta.

Toisessa jaksossa suomen kieltä ja kulttuuria opiskellaan pedagogisen draaman ja improvisaation keinoilla.

Suomen kieltä käytetään monipuolisesti eri muodoissa. Kurssi sisältää luovaa työskentelyä yksin ja ryhmässä. Keskitymme tekemällä oppimiseen ja arjen viestintätilanteisiin.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena. Koulutuksen kesto on 25 arkipäivää ma 5.6. – pe 7.7.2017. Yhteensä koulutuksen laajuus on 125 oppituntia (5 opiskelijaviikkoa). Oppituntien välissä on päivittäin ruokailu.

Osallistumismaksu on 400 euroa sisältäen yhden aterian koulupäivän aikana.

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

Irina Miettinen, S2-opettaja, p. 040 358 6048, irina.miettinen@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 040 350 9150, opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi

Tulosta esite