Vaalijalan Arjen suola 2017-2018

21.8.2017-31.5.2018 Vaalijalassa

Vaalijalan Arjen suola-koulutus on kansanopiston yleissivistävä yhden lukuvuoden kestävä, erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille tarkoitettu koulutus.

Kenelle

Ryhmässä opiskelee lukuvuonna 2017-2018 autismin kirjon, neuropsykiatrista tukea tarvitsevia ja vaikeavammaisia opiskelijoita. Opetus toteutetaan Vaalijalan kampuksella.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on

• tarjota opiskelijan arkeen elämyksiä ja mielekästä tekemistä sekä toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää toimintaa
  • vahvistaa opiskelijan vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja
  • tarjota opiskelijan elämään osallisuutta, yksilöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Opetuksen osa-alueet ovat

• itseilmaisu ja vuorovaikutus (9 opintoviikkoa)
  • motoriset valmiudet (9 ov)
  • yhteisö ja ympäristö (9 ov)
  • arkielämän valmiudet (9 ov).

Milloin

Koulutus toteutetaan ajalla 21.8.2017- 31.5.2018. Opiskelija osallistuu opetukseen 2-5 päivänä viikossa oman viikkolukujärjestyksensä mukaisesti.

Kullekin opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, johon kirjataan opiskelupäivät ja lyhyesti hänen keskeiset tavoitteensa lukuvuodelle.

Haku

Vastaavan opettajan/koulutuskokeilun kautta jatkuva haku. Yhteystietojen siirto sähköisellä hakulomakkeella.

Koulutuksen hinta on 7 €/päivä sisältäen opetuksen ja opetusmateriaalit.

Paula Roukala, erityisopettaja 0403567840, paula.roukala@seurakuntaopisto.fi

Opintotoimisto, p. 040 350 9150, opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi