Arjen suola 2020-2021/Pieksämäki

Koulutuksen osa-alueet

Koulutuksessa opiskellaan taideaineita, kädentaitoja, musiikkia, kotitaloutta, ilmaisua ja liikuntaa. Opintojen tavoitteena on tukea opiskelijan persoonallisuuden monipuolista kehittymistä ja kykyä toimia yhteisöissä.

Opetus

Koulutuksen pituus on 35 viikkoa. Koulupäivän pituus on viisi tuntia (9-14). Opiskelijat voivat opiskella joustavasti erimittaisia aikoja, esimerkiksi 1–5 päivänä viikossa oman oppimissuunnitelman mukaan. Uutena maanantai-ryhmä, johon sisältyy musiikkia, multimediaa ja liikuntaa (klo 11-16), sekä perjantain teatteri-ilmaisu.

Kustannukset

Arjen suolan kurssimaksu on 7 euroa/opintopäivä. Maksu sisältää lounaan, päiväkahvin, opetuksen ja materiaalit.

Haku

Koulutukseen on jatkuva haku koulutuskokeilujen kautta. Opiskelupaikkoja voi tiedustella läpi lukuvuoden. Mikäli tilaa ryhmistä löytyy, varsinainen haku tehdään  sähköisellä hakulomakkeella 17.5.2019 mennessä.

Lisätietoja

Seija Kaipiainen, opettaja, p. 040 582 0588, seija.kaipiainen@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 040 350 9150, opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi

Tulosta esite.