Perhe- ja avioliittoleirit ja kurssit

Parempi avioliitto (ParAvi) ry järjestää Seurakuntaopistolla vuosittain useita perhe- ja avioliittotyön kursseja. Näiden tavoitteena on edistää perheiden hyvinvointia puolisoiden välistä suhdetta ja yksilöllistä kasvua tukemalla.

Vapaaehtoinen vertaistuki on voittoa tavoittelemattoman työn ydintä. Toiminta perustuu kristilliseen maailmankuvaan.

Lue lisää: Perhe- ja avioliittoleirit ja -kurssit

AJANKOHTAISTA:
Paremman avioliiton perheleiri
6.-13.7.2019  Pieksämäellä

Tapahtuma on suunnattu eri elämänvaiheissa eläville pareille ja perheille. Tarjolla on käytännönläheistä parisuhdeopetusta luennoilla ja ohjatuissa pienryhmissä aamu- ja iltapäivisin. Vertaisryhmät muodostetaan mahdollisimman samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kesken. Luentojen ja pienryhmien aikana mielenkiintoista ohjelmaa kaikenikäisille lapsille. Olette sydämellisesti tervetulleita kesäiselle Pieksämäelle koko perheen voimin!

Viikon kurssi tarjoaa mainion ympäristön uusien näköalojen löytymiseen, kun omia kokemuksia saa peilata muiden tarinoita vasten. Pienryhmätyöskentely edellyttää kokoaikaista osallistumista. Avioliittoleirejä on järjestetty 45 vuoden ajan, Seurakuntaopiston kampuksella Pieksämäelläkin jo vuodesta 1990. Kauniin järvimaiseman ympäröimä kaupunki tarjoaa monipuoliset palvelut perheleirille ja virkistäytymiseen sekä virikkeellisen vapaa-ajan viettoon.

Leirille mahtuu 250 perhettä. Osallistujat majoittuvat kampusalueella sijaitsevissa eritasoisissa opiskelija-asuntoloissa sekä paikkakuntalaisten leiriläisille tarjoamissa kotimajoituksissa. Rajallisen majoitustilan vuoksi suosittelemme myös omaa asuntovaunua, hotellia tai muuta itse hankittua majoitusta. Teltoille ja asuntoautoille ja -vaunuille on varattu tilat leirialueen pihapiiristä. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja päivällinen.

Tapahtumassa tarjolla olevat konkariryhmät on suunnattu avioliittotyössä jo pidemmän aikaa mukana olleille ryhmänohjaajapareille. Ne soveltuvat erinomaisesti kokeneiden ryhmänohjaajien akkujen lataamiseen. Tarjolla myös englanninkielisiä pienryhmiä sekä luentojen simultaanitulkkaus.

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN 21.6.mennessä:
Parempi Avioliitto ry:n (ParAvi) omien sivujen kautta