Täydennyskoulutus

Tukea osaamisen kehittämiseen

Tarvitsetko sinä tai työyhteisösi päivitystä osaamiseen?

Täydennyskoulutuksissamme ja seminaareissamme tarjoamme mahdollisuuksia syventää jo olemassa olevaa ammattitaitoa. Järjestämme erilaisia työelämässä tarvittavia lyhytkoulutuksia. Täydennyskoulutuksessa yhdistyy uusin tieto vahvaan käytännön osaamiseen. Koulutuksemme toteutetaan joustavasti niin, että opiskelu onnistuu työn ohessa.

Koulutustarjontamme pohjautuu vahvoihin osaamisalueisiimme, joita ovat terveydenhuolto, varhaiskasvatus, lastensuojelu, päihde- ja mielenterveystyö, monikulttuurisuus, erityinen tuki, kehitysvammaosaaminen sekä kirkollinen osaaminen. Räätälöimme myös tutkintoihin perustuvaa koulutusta sinun tarpeisiisi. Täydennyskoulutusta kirkon ammattilaisille löydät Agricolasta.

Toteutamme koulutukset joustavasti päivä- ja iltakoulutuksina, monimuotokoulutuksena tai verkko-opiskeluna. Täydennyskoulutuspalvelut ovat käytössäsi – osallistu täydennyskoulutukseen ja vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi tämän päivän työmarkkinoilla!

Koulutuksia ja seminaareja kampuksillamme

PIKI -koulutus 4.10.2017