ETOS lyhytkurssit 2017

Kuubalainen musiikki 10.-12.2.2017

Maistiaisia Kuuban rikkaasta musiikkikulttuurista!

Kurssilla tutustutaan kuubalaiseen musiikkiin, sen eri tyyleihin ja niiden kehitykseen. Laulamme, soitamme perkussioita sekä ryhmästä riippuen myös muita soittimia. Kuuntelemme musiikkia ja opimme kuulemaan ja tuottamaan monikerroksisia rytmejä, jotka ovat kuubalaiselle musiikille yhtä olennaisia kuin sen elämäniloinen tunnelma.

Kurssilla opit rennossa ympäristössä rytmejä, lauluja ja harjoituksia joko omaksi iloksesi tai hyödynnettäväksi vaikkapa työssäsi musiikin, ohjaamisen ja opetuksen tai ryhmien parissa. Kurssille mahtuu 8-12 opiskelijaa.

Kouluttajana on Arja Paju.

Viikonloppukurssien opetus on perjantaina klo 16.30 – 20.45, lauantaina klo 11-16.30 ja sunnuntaina klo 11-16.30.

Osallistumismaksu on 95 euroa.

Majoittuminen

Viikonloppukursseilla on mahdollisuus majoittua asuntolassa. Majoitus viikonlopun ajalta maksaa 40 euroa 2h huoneessa ja 55 euroa 1h huoneessa. Liinavaatteet ja pyyhe eivät kuulu majoituksen hintaan. Voit lainata ne kampukselta 12 euron hintaan. Majoitus varataan osoitteesta: majoitus@seurakuntaopisto.fi

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella viimeistään 3.2.2017.

Rytmi, luovuus ja kaiken maailman musiikki  7.-9.4.2017

Opi musiikkia kokonaisvaltaisella ja hauskalla tavalla yhdessä muiden kanssa!

Kurssilla herätellään rytmin käsitystä sekä omaa musiikillista luovuutta ja keksimistä yhdessä toisten kanssa. Materiaalia ammennamme kulttuureista, joissa liike, ääni ja rytmi ovat yhtä ja sidoksissa toisiinsa, kuten Latinalaisen Amerikan ja Afrikan musiikkikulttuureista. Soittimina käytämme perkussioita, ääntä ja omaa kehoa. Mukaan tarvitset avointa mieltä, intoa ja kokeilunhalua.

Kurssilla opit rennossa ympäristössä rytmejä, lauluja ja harjoituksia joko omaksi iloksesi tai hyödynnettäväksi vaikkapa työssäsi musiikin, ohjaamisen ja opetuksen tai ryhmien parissa. Kurssille mahtuu 8-15 opiskelijaa.

Viikonloppukurssien opetus on perjantaina klo 16.30 – 20.45, lauantaina  klo 11-16.30 ja sunnuntaina  klo 11-16.30.

Osallistumismaksu on 95 euroa.

Majoittuminen

Kouluttajana on Arja Paju.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.3.2017.

Tulosta musakurssien esite

Lue lisää Arja Pajusta

Arja Paju on tehnyt monipuolisen uran niin esiintyvänä muusikkona kuin pedagogina pop-, jazz- ja maailmanmusiikin parissa. Kuubalaista musiikkia hän on opettanut mm. Sibelius-Akatemiassa sekä Metropolian pop&jazz-musiikin koulutusohjelmassa. Parhaillaan Arja viimeistelee opintojaan kansainvälisessä maailmanmusiikin maisteriohjelmassa Glomasissa, joka on Sibelius-Akatemian ja Aarhusin Royal Academy of Musicin yhteistyössä järjestämä. Kursseilla onkin aistittavissa vaikutteita tanskalaisesta pedagogisesta ajattelusta. Lisätietoja: arjapaju.wix.com/music ja glomas.net