Tanssilinja Dorea 2017-2018

Tanssilinja Dorea 28.8.2017–1.6.2018

Tule opiskelemaan Tanssilinja Doreaan!

Nyt sinulla on mahdollisuus

• kehittää tanssitekniikkaasi
  • valmistautua ammattiopintoihin
  • heittäytyä luovaksi
  • viettää välivuosi tanssien.

Tanssilinja Dorea tarjoaa sinulle monipuolisen tanssivuoden Järvenpään Seurakuntaopiston kauniissa maisemassa, 25 min Helsingin keskustasta. Vuoden aikana kehität tanssin perusosaamista ja tekniikkaa, tutustut erilaisiin tanssityyleihin, kehität ilmaisuasi ja saat esiintymiskokemusta. Pääset laajentamaan omaa luovuuttasi, saat yleistietoa tanssijan työstä ja tanssitaiteesta sekä tutustut kirkkotanssin ominaispiirteisiin.

Tanssilinjalla opiskelet intensiivisesti kokeneiden ja ammattitaitoisten tanssinopettajien johdolla. Linjan vastaava opettaja on Xaris Finland -tanssiryhmän taiteellinen johtaja Titta Tunkkari. Lisäksi tiedossa taiteilijavieraita ja lyhytkursseja. Tanssilinjalla kehität lahjojasi innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä ja mukavassa seurassa!

Opetus

Opetusta on viitenä päivänä viikossa ajoittuen pääsääntöisesti klo 9.00-15.00 väliselle ajalle. Esiintymisien ja erityiskurssien aikana opiskelua voi olla myös iltaisin.

Opettajat

Tansslinja Dorean opettajat ovat kokeneita tanssin ammattilaisia. Vuoden aikana opettajina toimivat mm. Mari Mäkelä (University of BelHaven), Johanna Halén (Kuopion konservatorio, Teak), Hanna Launonen (Oulun AMK), Sari Perttu (Teak), Tiina Valonen (TTT) ja Anniina Koski (Turun AMK) sekä vierailevia opettajia.

Opintomaksut

Opintojen hinta on 1200 euroa. Opinnot maksetaan neljässä tasaerässä. Opiskelupäivinä voi ostaa kampuksen opiskelijaravintolasta mm. opiskelijahintainen lounas (4,54 euroa vuonna 2017).

Opintososiaaliset edut

Opintoihin on mahdollista saada opintososiaalisia etuja, kuten Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lisätietoja: kela.fi
Kysy meiltä lisätietoja myös opintosetelistä.

Koulutuksen osa-alueet

Vuoden aikana treeniohjelmaan kuuluu mm. balettia, nykytanssia, jazzia, improvisaatiota, koreografia- ja teosharjoituksia, esiintymisiä, kehonhuoltoa sekä Tanssi kirkossa -opintojakso. Lyhytkursseilla tutustutaan erilaisiin tanssitekniikoihin (mm. musikaali-jazz, street/hiphop, breakdance). Vuoden lopuksi jokainen opiskelija tekee oman taiteellisen lopputyön. Koulutuksen tarkoituksena on kehittää opiskelijaa tanssijana kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti.

Hakeminen

Linjalle voi hakea opiskelija, joka on harrastanut tanssia aiemmin. Linjalle haetaan sähköisellä lomakkeella.

Hakemuksen lisäksi tulee lähettää linkki videotiedostoon, jossa on hakijan tekniikkanäyte treenitunnilta tai esiintymisestä (soolo). Tarvittaessa hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

Titta Tunkkari, tanssilinjan opettaja, p. 040 5074 557, titta.tunkkari@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 044 358 9052, opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi
Frans Winstén, koulutuspäällikkö, p. 040 651 5532, frans.winsten@seurakuntaopisto.fi