Agricola-opintokeskus

Agricola-opintokeskus on yksi Suomen kahdestatoista opintokeskuksesta. Opintokeskusten tavoitteena on aktiivisen kansalaistoiminnan edistäminen, demokratian tukeminen ja tasavertaisen osallisuuden vahvistuminen yhteiskunnassa. Kirkkopalvelut ry ylläpitää Agricola-opintokeskusta, joka on osa Seurakuntaopistoa. Vastaamme jäsenorganisaatioiden tarpeisiin:

• järjestämällä yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia
  • tarjoamalla tukea koulutussuunnitteluun
  • antamalla taloudellista tukea avoimen opintotoiminnan kuluihin
  • opintosetelitukena rajatuille kohderyhmille suunnattuihin koulutuksiin
  • julkaisemalla materiaalia.

Agricola-opintokeskuksen taloudellinen tuki jäsenjärjestöjen koulutukselle tulee Opetus- ja kulttuuriministeriön vapaan sivistystyön valtionosuudesta. Tavoitteenamme on laajasti yhteiskuntaa ja kirkkoa palvelevan osaamisen vahvistaminen ja järjestöjen asiantuntemuksen ja voimavarojen kokoaminen.

Yhteystiedot

Opintotoiminnan koordinaattori Pirjo von Essen, pirjo.vonessen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 775 8033
Koulutuspäällikkö Hanna Pulkkinen, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4985
Koulutusjohtaja Veka Ohtamaa, veka.ohtamaa@seurakuntaopisto.fi, p. 044 358 8954

Osoite

Agricola-opintokeskus, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää

Laskutusosoite

Kirkkopalvelut ry
Y-tunnus: 0215281-7
Verkkolaskuosoite: Välittäjätunnus NDEAFIHH
OVT-tunnus 003702152817
Viite: Agricola-opintokeskus

Paperilaskut tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen:
Kirkkopalvelut ry
Ostolaskut
04401 Järvenpää
Viite: Agricola-opintokeskus

Kirkkopalvelujen jäseninä on 331 seurakuntaa, 61 järjestöä ja 22 opintojärjestöä (elokuu 2018).

Jäsenjärjestöt