Hyvä tietää

Peruutukset

Peruutusehdot

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € (neuvottelupäivissä 25 €) ja muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.

Peruutukset: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella pidettävät kurssit

Osallistumismaksu sisältää koulutuksen suunnittelun, opetuksen ja koulutusmateriaalin. Osallistumismaksu on mainittu kunkin koulutuksen yhteydessä.

Lisäksi laskutamme ateria- ja majoituspalveluista:
– Ateriapaketti on kokonaisuus, joka sisältää ohjelmassa mainitut ateriat ilman aamu- ja iltapaloja.
– Majoituspaketin hintaan kuuluu majoitus kahden hengen huoneessa sekä aamu- ja iltapalat.

Koulutusjakson täysihoitohinta muodostuu siis ateriapaketin ja majoituspaketin yhteishinnasta.

Majoitus Järvenpään kampuksella on pääsääntöisesti kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä, saatavuus varmistuu koulutusta edeltävällä viikolla. Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi.

Lisätietoja: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Muualla pidettävät kurssit

Osallistumismaksu on ilmoitettu koulutuskohtaisesti. Maksuun sisältyy opetus, materiaalit ja ohjelmassa mainitut ateriat. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kirkkopalvelujen jäsenseurakunnat ja -järjestöt saavat joistakin koulutuksista alennuksen, joka näkyy hinnoittelussa erikseen.

Lisätietoja: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.