Tiimimestarikoulutus

Tule opiskelemaan Tiimimestari-valmennusohjelmassa

Tiimimestari -valmennusohjelma on sinulle, jos haluat suorittaa ammatti­taitoasi täydentävän tutkinnon ja sinulla on kehityshaaste, jonka haluat ratkaista tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen menetelmien avulla. Tiimiakatemian® Tiimimestari-ryhmä nro 122 toteutetaan yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa.

Tässä ryhmässä tiimivalmentajan taitojen kehittämisen lisäksi suoritat ammatillisen tutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus on työpaikalla ja omien työtehtävien kautta tapahtuvaa oppimista. Valmennusohjelma täydentää ja syventää tutkinnon suorittamiseksi vaadittavaa osaamista. Tutkinto suoritetaan näyttämällä osaaminen käytännön työtehtävissä aidoissa työtilanteissa.

Valmennusohjelman aikana voit suorittaa jonkin seuraavista ammatti- tai erikoisammattitutkinnoista:

Tiimimestari-valmennus on käytännön­läheistä ja vahvasti yhdessä muiden osallistujien kanssa toteutuvaa koulu­tusta. Ohjelman aikana opit tiimioppimisen menetelmät käytännössä ja saat käyttöösi työkalut, joiden avulla sovellat tiimioppimista omassa ympäristössäsi ja omaan kehitystehtävääsi. Lisäksi opit luomaan osallistavaa, innovatiivista ja yhdessä ajattelevaa toimintakulttuuria. Lähipäivien välissä viet kokemaasi ja oppimaasi omalle työpaikallesi.

Suoritettuasi valmennusohjelman ja kaikki ammattitutkinnon osat saat Seurakuntaopiston myöntämän tutkintotodistuksen sekä Tiimimestari-diplomin, jonka myöntää Tiimiakatemia Global.

Rakenne ja kustannukset

Tiimimestari-ohjelma sisältää orientaatiopäivän ja kuusi lähijaksoa, jotka toteutetaan yön yli kestävinä valmennuksina maatilamatkailukohteissa.  Lisäksi opintoihin sisältyy henkilökohtaisia ohjauskertoja sekä tutkinnon suorittamiseen ja arviointiin kuuluvia näyttöjä.

Aikataulu

• Orientaatio 5.10.2020
  • Oppiminen ja tiimivalmentaminen 12.–14.11.2020
  • Johtaminen ja johtavat ajatukset 11.– 13.2.2021
  • Asiakkuudet 6.–8.5.2021
  • Innovointi ja tiedon johtaminen 9.–11.9.2021
  • Brändi 25.–27.11.2021
  • Tiimivalmentajan karaktääri 17.–19.3.2022

Valmennus on maksuton. Osallistuja vastaa itse matka- ja majoituskuluista, jotka ovat noin 200–350 € / kolmen päivän jakso

Oppisopimuskoulutuksessa koulutus ja näytöt ovat opiskelijalle maksuttomia, maksat vain Seurakuntaopiston 100 € aloitusmaksun sekä lähijaksojen matka- ja majoituskulut. Opiskelu edellyttää työpaikkaa; myös yrittäjät voivat lähteä oppisopimusopiskelijoiksi. Tutustu oppisopimukseen lisää oppisopimuspalvelumme sivuilta.

Ohjelman valmentajat

Tatu Tuohimetsä, Tiimiakatemia® Team Coach, Tiimiakatemia Global
Pekka Kosonen, lehtori, Seurakuntaopisto, Tiimiakatemia® Team Coach

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä lomakkeella

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 14.9.2020 saakka. Lopullisen hyväksymisen tutkinnon suorittajaksi tekee Seurakuntaopisto.

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja koulutuksesta