Kredu campus i Nykarleby

Vid Seurakuntaopistos svenkspråkiga Kredu campus i Nykarleby erbjuder vi utbildning för grundläggande yrkesutbildning i barn- och familjearbete och yrkesexamen för kyrkvaktmästare.

Förutom den yrkesinriktade grundutbildningen kan du vid Seurakuntaopisto bedriva grundläggande utbildning och studier inom fritt bildningsarbete och avlägga examina inom yrkesinriktad tilläggsutbildning. Vi erbjuder också läroavtals– och arbetslivsutvecklingstjänster. Läs mer om studering på Kredu campus.

Söka till utbildningen.

Seurakuntaopisto opererar på fem campus

Seurakuntaopisto är en privat läroanstalt som utbildar sakkunniga för kyrkans och samhällets behov. Samtliga utbildningar vid Seurakuntaopisto har att göra med människomöten, mänsklig tillväxt och samverkan mellan människor. Grundläggande yrkesutbildning inom det humanistiska och pedagogiska området kan anordnas även på svenska.

Seurakuntaopisto har fr.o.m. 1.1.2017 campus i Järvenpää, Lappo, Nykarleby, Pieksämäki och Ruokolahti samt utbildningsutrymmen i Helsingfors. Förutom de egna campusen bedriver Seurakuntaopisto verksamhet bl.a. i Kuopio, Joensuu, Tammerfors och Esbo. Vi har ca 2400 studerande och 170 anställda. Seurakuntaopistos upprätthållare och utbildningsanordnare är Kirkkopalvelut ry.

Kontakt information