Luottamushenkilösivut palveluksessasi

Tervetuloa käyttämään Agricolan luottamushenkilösivuja!

Seurakuntiin on juuri valittu uudet luottamushenkilöt. Tervetuloa, onnea ja siunausta tärkeään tehtävään!

Agricola haluaa palvella myös näiden sivujen avulla luottamushenkilöitä ja seurakunnan työntekijöitä yhteisellä tiellä. Tässä sivuston ”avoimessa osassa” on materiaalia kauden alkuun melko yleisellä tasolla sekä linkkejä luottamustehtävän tarkempaan perehtymiseen.

Luottamushenkilöiden ekstrasivuille sisältöjä täydennetään ja rakennetaan samaan tahtiin kuin syksyn 2014 seurakuntavaaleissa valittujen luottamushenkilöiden koulutus etenee. Päivitys ja laajennus jatkuvat koko tulevan nelivuotiskauden ajan, kun nyt valitut luottamushenkilöt hoitavat tärkeää tehtäväänsä. Ekstraan löytävät tiensä myös toteutuneiden koulutustapahtumien ja neuvottelupäivien alustukset.

Erityisesti nuoria luottamushenkilöitä ajatellen uutta tukimateriaalia.

Kehitämme palvelujamme koko ajan, jotta luottamushenkilöt ja heidän kouluttajansa pystyvät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Anna kehitysvinkit ja -toiveet myös tämän sivuston osalta luottamushenkilökoulutuksesta vastaavalle kouluttajalle:

Tytti Pietilä
p. 0400 874 514, tytti.pietila@seurakuntaopisto.fi

P.S. Pääset ekstraan tunnuksella ja salasanalla. Kirjautuminen ekstraan: www.seurakuntaopisto.fi/ekstra
Salasana: luottamus

Anna vinkki sivustoista eteenpäin kollegoillesi.