Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut: Järvenpää

Järvenpään kampuksella  on ravintola Yolanda, jota ylläpitää Fazer Food Services.

Ravintola on lukuvuoden aikana avoinna arkisin ma-to klo 7.30-17.30 ja pe klo 7.30-14.30. Lounas on arkisin tarjolla klo 10.45-12.45. Poikkeukset aukioloajoissa ja päivittäiset lounasvaihtoehdot löydät ravintolan omilta sivuilta.

Linkki ravintolan sivuille

Ravintolapalvelut: Pieksämäki

Pieksämäen kampuksella toimii opiskelijaravintola Viikuna, joka tarjoaa päivittäisen kouluaterian. Viikuna toimii kaikkina viikonpäivinä ja tarjoaa aterioita aamupalasta päivälliseen.

Ravintola Viikuna avaa ovensa arkisin klo 7.00 ja tarjoilee lounasta klo 10.30–12.30 (pe 10.30-12.00). Lähiseudun asukkaat ja alueella työskentelevät ovat toivottuja vieraita lounaalle tai vaikkapa aamukahville.

Opiskelijaravintola Viikunan ruokalista

Aukioloajat

klo 7.00-14.30 (pe 7:00-13:30), lounas klo 10.30-12.30 (pe 10.30-12.00)

Lisätietoja

Ruokapalvelupäällikkö Sari Kiiskinen, p. 0400 944 059, keittio@seurakuntaopisto.fi

Ravintolapalvelut: Jaakkima

Hyvä palvelu ja ruoka – näistä meidät tunnetaan! Opisto onkin tunnettu erilaisten perhejuhlien pitopaikkana; meillä järjestetään vuosittain paljon syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, rippijuhlia ja häitä. Lisäksi erilaiset yritystilaisuudet ja yhdistysten vuosijuhlat erilaisine tarjoiluineen tuovat vaihtelua keittiön toimintaan.

Uuden keittiömestarin myötä olemme uudistaneet menuumme vuoden 2016 alusta, ja ne ovat entistäkin houkuttelevampia.

Lounas on arkisin tarjolla klo 11.00 – 12.15. Opiskelijaravintolan ruokalista ajalle 21.8.-15.10.2017.

Yhteyshenkilö:

Tarja Luukkonen, myyntisihteeri,  p. 050 300 2099 tai 05 669 0319, tarja.luukkonen@seurakuntaopisto.fi

Ravintolapalvelut: Lapua

Opisto tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön häiden, muistotilaisuuksien, kokouksien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

RUOKAILUT RYHMILLE (menut vähintään 20 henkilölle) :
•    Lisäksi Tammisalissa ja Takkahuoneella peritään tilavuokra

I Menu  25 €/hlö:
savukala, , tomaatti-mozzarella-salaatti, pastasalaatti, melonisaalaatti,  hedelmäinen vihersalaatti,
juustotarjotin, kasvi-vuohenjuustovuoka, punajuuri-aurajuustopaistos, possun sisäfilee, leipä ja juomat, marjaparfait ja kastike,
kahvi ja täytekakku

II Menu  23 €/hlö:
kylmäsavulohi, pastasalaatti, vihersalaatti, kalapatee, possun ulkofilee, kasvislaatikko, leipä ja juomat kahvi ja täytekakku

III Menu 17 €/hlö:
liha-/kala-/riistakeitto, tuore sämpylä ja leipäkori, leikkeleet, kurkku, paprika, lehtisalaatti, kahvi ja täytekakku

IV Menu 17 €/hlö:
kinkkukiusaus/broilerpasta, lämminsavulohi, hedelmäinen tuoresalaatti,melonisalaatti, leipä ja juomat, kahvi täytekakku