Rippileiri kampuksillamme

Etsitkö paikkaa rippileirin järjestämiselle? Seurakuntaopiston kampuksilla on tarjota hyvät puitteet leirien järjestämiseen

Järvenpäässä

• majoitustilat: kesäaikana majoitustilat 129 henkilölle 1-2 hengen huoneissa
  • ruokailu: kampuksen opiskelijaravintola Yolandaa ylläpitää Arkea Oy, joka valmistaa herkulliset ateriat
  • tilat: luokkatiloja, Kappeli-Auditorio, pieni kappeli, erikokoisia kokoustiloja, rantasauna ja takkahuone, saunat opiskelilija-asuntolassa, nuotiopaikka ja amfi-teatteri ulkona järven rannassa.

Kysy lisää: Gitta Nyyssönen, gitta.nyyssonen@seurakuntaopisto.fi, tai p. 040 721 9293

Kaustisella

• majoitustilat: majoitustilat 68 henkilölle 1-2 hengen huoneissa ja huoneistoissa
  • ruokailu: kampuksen oma keittiö tekee maukasta ruokaa
  • tilat: luokkatiloja, juhlasali, auditorio, pieni kappeli, kokoustiloja, iso sauna ja pieni sauna takkahuoneella, kirjastohuone biljardipöydällä.

Kysy lisää: Liina Pulkkinen, liina.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi  tai p. 040 486 3443

Lapualla

• majoitustilat: 38 kahden hengen huonetta, joissa on suihku ja wc. Majoitusrakennuksissa yhteiset keittiö-, oleskelu- ja pyykinhuoltotilat
  • ruokailu: kampuksen oma keittiö tekee maukasta ruokaa
  • tilat: luokkatiloja, juhlasali, Tammisali, auditorio, kokoustila, iso sauna ja pieni sauna sekä takkahuone.

Kysy lisää: Marianne Nikkari, marianne.nikkari@seurakuntaopisto.fi tai p. 044 756 6020

Pieksämäellä

• majoitustilat: majoitustilat on noin 60 henkilölle. Huoneet ovat pääasiassa yhden hengen huoneita kampuksen päärakennuksessa. Suihkut ja WC-tilat ovat yhteiskäytössä. Majoituksen hintaan kuuluu aina liinavaatteet talon puolesta.
  • ruokailu: kampuksen oma keittiö valmistaa maukasta kotiruokaa
  • ruokasali (160 hlöä)
  • tilat: auditorio (280 hlöä), luentosali (50 hlöä), liikuntasali, kappeli, kokous- ja luokkatiloja, ulkona esiintymislava ja nuotiopaikka, oleskelutiloja vapaa-aikaan ja saunatilat.

Kysy lisää: Sari Kiiskinen, sari.kiiskinen@seurakuntaopisto.fi tai p. 0400 944 059

Ruokolahdella

• majoitustilat: 50 kahden hengen huonetta sekä 4 huoneistoa. Kaikissa huoneissa suihku ja wc sekä huoneistoissa lisäksi vielä keittiöt. Liinavaatteet kuuluvat majoitushintaan.
  • ruokailu: kampuksen oma keittiö valmistaa herkullista kotiruokaa, pakkaa retki- ja grillieväät.
  • tilat: liikuntasali, luokkatiloja, kirjasto, pieni kuntosali, kaksi saunaa ja uima-allas, rantasauna, grillikatos, pihakirkko ja hiljainen huone sekä Ruokolahti-sali 300 henkilölle.

Kysy lisää: Tarja Luukkonen, tarja.luukkonen@seurakuntaopisto.fi tai p. 050 300 2099