Tila- ja majoituspalvelut

Kokous-, juhla- ja majoituspalvelut

Kampuksilla on monipuoliset tilat kokouksiin, seminaareihin ja erilaisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös juhlavat tilat erilaisiin juhliin. Kunkin kampuksen ravintolapalvelut ovat myös käytössäsi tapahtumien yhteydessä. Kampuksillamme on myös majoitustiloja.

Kysy lisää

Jaakkiman kampus, Ruokolahti:

Tarja Luukkonen, myyntisihteeri, p. 050 300 2099, tarja.luukkonen@seurakuntaopisto.fi

Pieksämäen kampus:

Ruokapalvelupäällikkö, p. 0400 944 059, keittio@seurakuntaopisto.fi

Järvenpään kampus:

Kati Väliaho, myyntisihteeri, p. 040 721 9293, kati.valiaho@seurakuntaopisto.fi

Lapuan kampus :

Opistolla on  kokous- ja juhlatiloja: tammisali (80 hlöä), juhlasali (maks 300 hlöä), auditorio (120 hlöä) ja luokkatiloja (15-30 hlöä/lk)

Tilat soveltuvat erilaisten kokousten, koulutus- ja yritystilaisuuksien sekä juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Opistolla on majoitustilaa 84 henkilölle kahden hengen huoneissa, joissa kussakin on oma WC ja suihku. Opisto sijaitsee Lapuan keskustassa kauniilla jokirantatontilla.

Pyydämme majoittujia ilmoittamaan saapumisajankohdan mahdollisimman tarkasti, sillä opistollamme ei ole päivystystä ympäri vuorokauden.

Yhteyshenkilöt:
Sirkkaliisa Kotala ja Petra Hanhimäki,  puh. 044 756 6020,  sirkkaliisa.kotala@seurakuntaopisto.fi