Asuminen

Järvenpää

Oppilaitoksemme opiskelija-asuntolassa on yhteensä 120 asuntolapaikkaa. Asuntolapaikan tarkoituksena on mahdollistaa opintojen suorittaminen.

Asuntolan käytännöistä ja vapaa-ajan toiminnasta vastaavat vastaava ohjaaja Arja Hanén ja vapaa-ajanohjaajat Pertti Haula, Diana Anuta ja Minna Laamanen. He tekevät yhteistyötä opiskelijoiden hyvinvointipalveluiden kanssa mm. asuntolapaikkoja myöntämisessä, opiskelijoiden ohjauksessa ja tukemisessa. Asuntolan työntekijöiden työhuone sijaitsee Varikolla (D-E asuntolan kulma, 2. krs) ja he ovat tavoitettavissa parhaiten klo 14–22 asuntolan päivystyspuhelimesta puh. 044-5061561. Asuntolassa on kouluviikon aikana myös yövalvonta (su-ilta – pe-aamu).

Oppisopimusopiskelijoille ja ammatillisen lisäkoulutuksen opiskelijoille (ammatti- ja erikoisammattitutkinnot) asuntolassa asuminen on maksullista ja asuntolapaikkoja on rajoitetusti. Asumismaksu on 50 €/vko sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa. Aikuisopiskelijoiden majoitusta hoitaa vastaava ohjaaja, p. 040 779 3142, majoitus@seurakuntaopisto.fi.

Avaimen vastaanottamisella opiskelija sitoutuu noudattamaan asuntolan sääntöjä. Loma-aikoina ja opiskelijan työssäoppimisen kestäessä yli kaksi viikkoa opistolla on oikeus käyttää asuntolahuonetta muuhun tarkoitukseen. Lisätietoa asuntolamme käytännöistä sekä vapaana olevista paikoista saa vastaava ohjaaja Arja Hanénilta.

Pieksämäki

Pieksämäen kampuksen opiskelija-asuntolassa on tarjolla kalustettuja yhden ja kahden hengen huoneita. Osassa huoneista on yhteiset keittiö-, suihku- ja wc-tilat ja osassa huoneistokohtaiset. Vuodepaikkoja on 140. Loma-aikoina asuntoja vuokrataan myös ulkopuolisille.

Vastaava ohjaaja Mikko Salmi, p. 040 195 4550, mikko.salmi@seurakuntaopisto.fi
Asuntolaohjaaja Sirpa Laitinen, p. 040 1634587, sirpa.laitinen@seurakuntaopisto.fi
Opintotoimisto, p. 040 351 3909, opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi

Ruokolahti

Majoituspaikkoja on 100 henkilölle. Kaikki opiskelijahuoneemme ovat kahden hengen huoneita, joissa on sängyt, työpöytä, wc ja suihku.

Lapua

Lapuan kristillisellä opistolla on neljä viihtyisää 20 hengen asuntolaa. Asuntolat kulkevat nimillä A, B, C ja D. Joka talossa on 10 kahden hengen huonetta, joissa on oma wc ja suihku, työpöydät ja -tuolit, sängyt päiväpeittoineen, yöpöydät, hyllyt, matot, verhot ja vaatekaapit. Opiskelijat tuovat omat henkilökohtaiset tavaransa sekä lakanat ja muut liinavaatteet mukanaan. Opiskelijat saavat käyttöönsä huoneen avaimen, joka käy myös asuntolan alaoveen sekä pöytälaatikon ja vaatekaapin avaimen.
Asuntolan oleskelutilassa on keittiönurkkaus, jossa on perusastiasto, kaksi keittolevyä, mikro ja kahvinkeitin sekä jääkaappi. Opistolla asuvat opiskelijat saavat aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen opiston ruokasalissa, mutta iltapalan ja muiden välipalojen valmistamiseen asuntolan keittiö on todella hyvä. Oleskelutilassa on lisäksi televisio ja dvd-laitteet. Alakerrassa on myös pesukone, silitysrauta ja kuivauskaappi vaatehuoltoa varten.

Opiskelija siivoaa itse huoneensa. Siivoojat siivoavat oleskelutilat kerran viikossa. Siivousvälineet ovat asuntolan siivouskomerossa. Opiskelija voi esittää kämppäkaveritoiveen varmistaessaan opiskelupaikkansa. Jos opiskelija haluaa asua yksin ja huoneita on vapaana, häneltä peritään yksityishuoneesta 20 €/ viikko.