Kirjasto

Astu sisään kirjastoon!

Järvenpään kampuksen kirjasto

Kirjastossa voit lainata ja lukea kirjallisuutta, ammatti- ja päivänlehtiä tai opiskella itsenäisesti. Kirjasto on kaikille avoin sen aukioloaikoina. Henkilökunta ohjaa ja opastaa kirjaston käytössä ja tiedonhauissa.

Seurakuntaopiston kirjasto on toiminut kampuksen H-rakennuksessa vuodesta 1969 lähtien. Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksen kirjastolla on oma kirjastotietokanta, Krista. Lainaus edellyttää voimassa olevaa kirjastokorttia. Kirjastokortin saat kirjastosta rekisteröitymällä asiakkaaksi ja todistamalla henkilöllisyytesi. Tervetuloa asiakkaaksi!

Sähköinen kirjastokortin tilauslomake

Itsepalvelukirjaston aukioloajat:

• ma – to klo 7 – 19,
  • pe ja aatot klo 7 – 17

Asiakaspalvelu:

Syyslomaviikolla 16.-20.10.2017  kirjaston asiakaspalvelu on suljettu, itsepalvelukirjasto toimii normaalisti.

• ma – to klo 11 – 16,
  • pe ja aatot klo 11 – 14

Asiakaspalvelu p. 044 358 9043, kirjasto@seurakuntaopisto.fi

Kirjaston osoite on Järvenpääntie 640 H, 04400 Järvenpää.

Järvenpään kampuksen kirjasto Facebookissa

Kirjaston henkilökunta

Lampinen Marina, informaatikko, p. 044 358 9041

Tiedonhaku

Krista, Seurakuntaopiston kirjastotietokanta: aineistohaku, varaaminen ja lainojen uusiminen
Ellibs: Seurakuntaopiston e-kirjakokoelma (lainattavissa Krista-kirjastokortin tunnuksilla)
Arto: kotimainen artikkeliviitetietokanta (vapaasti käytettävissä)
Finna: Suomen kirjastojen, museoiden ja arkistojen yhteistietokanta (vapaasti käytettävissä)
Terveysportti, Sairaanhoitajan käsikirja (käyttö vain Järvenpään kampuksen verkossa)
ePress-sanomalehtipalvelu (käyttö vain Seurakuntaopiston kampuksien verkossa)
SanomaPro: lähihoitajan e-oppimateriaalit (käyttötunnukset opettajan kautta)
Aleksi, Kotimainen artikkeliviitetietokanta (käyttö Järvenpään ja Pieksämäen kampuksien verkossa)

Pieksämäen kampuksen kirjasto

Seurakuntaopistolla on yhteinen kirjasto Diakonia-ammattikorkeakoulun Pieksämäen toimipisteen kanssa. Kirjaston kokoelmista löytyy kirjoja, aikakauslehtiä sekä opetusohjelmia sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilta sekä kirkon työaloilta. Kirjaston kokoelmat on talletettu koko Diakin yhteiseen kokoelmatietokantaan, Diakin Finnaan.

Kirjasto on kaikille avoin, mutta palvelee ensisijaisesti Seurakuntaopiston ja Diakin Pieksämäen toimipisteen opiskelijoita ja henkilökuntaa. Osa palveluista ja kokoelmista on tarkoitettu vain opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Osa palveluista on ulkopuolisille maksullisia. Henkilökunta ohjaa ja opastaa kirjaston käytössä ja tiedonhaussa. Kirjastossa on kirjojen ja lehtien lisäksi tietokoneita asiakkaiden käyttöön sekä tulostusmahdollisuus (maksullinen).

Pieksämäen kampuksen sähköinen kirjastokortin tilauslomake

Asiakaspalvelu

puh. 040 356 0727, kirjasto.pieksamaki@diak.fi

Postiosoite

Kirjasto / Diakonia-ammattikorkeakoulu
Huvilakatu 31
76100 PIEKSÄMÄKI

Kirjastossa voi asioida myös sulkuaikana, jos henkilökuntaa on paikalla. Varmista ennen tuloasi soittamalla tai sähköpostitse.

Aukioloajat

• ma 8-17
  • ti-to 8-16
  • pe ja aattoina 8-14
  • aamuisin klo 8-10 itsepalvelu.

Tiedonhaku

Kirjastot

Kotimaisia artikkeleita

Lue kotimaisia sanomalehtiä ja paikallislehtiä