Opetuksessa käytettävät sovellukset ja niiden käyttöohjeet

Wilma – uutta 18.6.2020 lähtien

18.6.2020 alkaen Seurakuntaopiston Wilmaan kirjaudutaan osoitteella: seurakuntaopisto.inschool.fi

Järjestelmän uudistuksen myötä Wilmasta on käyttäjille entistä toimivampi ja käyttökatkoja on jatkossa vähemmän. Pahoittelemme siirtovaiheesta aiheutuvaa haittaa!

Mobiilisovelluksen käyttäjien tulee 18.6.2020 alkaen siirtyä uuteen osoitteeseen poistamalla mobiililaiteesta Wilma-sovellus ja asentamalla se Play-kaupasta tai App Storesta uudelleen:
– avaa mobiilisovellus ja valitse käyttäjätilit (vasen yläreuna valikko)
– paina käyttäjätunnusta ja valitse poista
– paina + ja valitse Wilma
– etsi seurakuntaopisto.inschool.fi
– kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Huom! Mobiilisovelluksen käytössä voi olla eroja eri käyttöjärjestelmien välillä.
Jos olet unohtanut salasanasi, seuraa Wilma-ohjelman selainversion etusivun ohjeita: seurakuntaopisto.inschool.fi

Wilmasta löytyvät lukujärjestykset ja tiedotteet. Opiskelijat voivat tarkistaa ja muokata henkilötietojaan, seurata opintojensa etenemistä, ottaa tulosteita, lähettää viestejä opettajille, lukea opettajien lähettämiä viestejä, tarkistaa poissaolonsa ja vastata kyselyihin.

Aloittavat opiskelijat saavat Wilma-tunnukset tekstiviestinä opintojen aloituspäivänä. Wilman tunnukset annetaan myös alle 18-vuotiaiden huoltajille.

Jos salasanasi on hukassa lähetä tekstiviesti, jonka sisältö on pienillä kirjaimilla kirjoitettu sana: salasana numeroon 044 562 75 41. Jos et saa viestiisi vastausta tai et ole saanut tunnustasi, ota yhteytä opintotoimistoon

O365 ja Pinja

Kirjaudu tästä O365