Opintojen ohjaus

Opinto-ohjaus

Opintojen ohjauksen tavoitteena on tukea opiskelijaa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman suunnittelussa ja sen tavoitteiden saavuttamisessa. Lisäksi ohjauksen tarkoituksena on ammatillisen ja persoonallisen kasvun tukeminen.  Halutessasi henkilökohtaista ohjausta varaa aika omalta opinto-ohjaajaltasi. Ajanvarauksen voit tehdä sähköpostilla, tekstiviestillä tai Wilman kautta.  Ajanvaraus mahdollistaa rauhallisen keskittymisen juuri sen hetkiseen tilanteeseesi.

Järvenpää

Aikuis- ja oppisopimuskoulutus: opinto-ohjaaja Riikka Tassi: aikuis- ja oppisopimuskoulutus, p. 044 906 3233, riikka.tassi@seurakuntaopisto.fi (rakennus L5)
Nuorisoaste: opinto-ohjaaja Marko Väisänen: nuorisoaste, p. 040 511 9963, marko.vaisanen@seurakuntaopisto.fi (rakennus L5)
Yleissivistävä ja valmentava koulutus: opinto-ohjaus Anne Nyman, p. 044 712 4995, anne.nyman@seurakuntaopisto.fi (rakennus L4) ja Maris Leponiemi, p.  044 358 8922, maris.leponiemi@seurakuntaopisto.fi (rakennus L4)

Pieksämäki

Ammatillinen peruskoulutus: opinto-ohjaaja, Jenni Junttila, p. 040 680 2883, jenni.junttila@seurakuntaopisto.fi (työhuone A-rakennuksen 2. kerroksessa). Päivystys on tiistaisin klo 8-11.

Jaakkima

Opinto-ohjaaja Antonina Bolgova, p. 044 087 6573, antonina.bolgova@seurakuntaopisto.fi

Lapua

Opinto-ohjaaja Ritva Väkiparta, p. 044-7566026, ritva.vakiparta@seurakuntaopisto.fi

Opintoklubi Järvenpään kampuksella

Viikoittain toimivalla Opintoklubilla on mahdollisuus saada tukea ja opastusta tehtävien tekoon, suorittaa tenttejä sekä osallistua teemakohtaisiin pienryhmiin. Opintoklubille voi tulla ilman ajanvarausta, mutta opiskelijalla on oltava tiedossaan tehtäväksianto ja tentteihin tulee ilmoittautua ennakolta kyseisen kurssin opettajalle.

Opintoklubilla ovat tavattavissa erityisopettajat, ervat (tutkintokohtaiset erityisopetusvastaavat) äidinkielen-, kielten- ja matematiikanopettajat erillisen lukujärjestyksen mukaisesti. Opintoklubi kokoontuu 20.9.2016 alkaen H-rakennuksessa (kirjaston työpajassa) tiistaisin klo 14.30-17 ja noin kerran kuukaudessa klo 19 asti.

Opintoklubi Pieksämäen kampuksella

Viikoittain toimivalla Opintoklubilla on mahdollisuus saada tukea ja opastusta tehtävien tekoon sekä suorittaa sovistusti tenttejä. Opintoklubille tullessaan opiskelijalla on oltava tiedossaan tehtäväksianto. Opintoklubilla ohjausta toteuttavat erityisopettajat, ervat sekä äidinkielen-, kielten- ja matematiikanopettajat sekä tarvittaessa myös muut ammatillisten kurssien opettajat. Opintoklubi kokoontuu tiistaisin klo 13.45-16 A-rakennuksen atk-luokassa.

Ohjauskerho Jaakkiman kampuksella

Koulunkäynnin ohjaaja Päivi Bragge auttaa oppimistehtävien tekemisessä. Ohjaustunnit ovat keskiviikkoisin klo 17-17.30, yleensä luokassa 1.