Opiskelijakunta

Seurakuntaopiston Opiskelijakunta

Opiskelijakunnan tehtävänä on edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa, vaikutusmahdollisuuksia ja osallistumista sekä kehittää opiskelijoiden ja koulutuksen järjestäjän välistä yhteistyötä. Opiskelijayhdistystä kuullaan ja opiskelijat voivat vaikuttaa kaikessa opiskelijan asemaa oleellisesti koskevissa päätöksissä.

Seurakuntaopiston jokainen opiskelija kuuluu opiskelijakuntaan. Seurakuntaopiston opiskelijakunnan hallitus kuitenkin koostuu seuraavasti; jokaisella kampuksella on omat kampushallitukset, joiden joukosta valitaan kaksi (2) edustajaa koko Seurakuntaopiston opiskelijakunnan hallitukseen. Näin ollen koko Seurakuntaopiston opiskelijakunnan hallituksen vahvuus on kymmenen (10) henkilöä. Kampusten opiskelijakunnat “alajaostojen” kokoonpanojen määrä vaihtelee kampuksittain.

Opiskelijakunnan hallituksesta on edustus niin Seurakuntaopiston johtokunnassa kuin Sora- toimielimessä, edellä mainittujen lisäksi kampushallitusten edustajat kuuluvat joihinkin kampuksien omiin työryhmiin kuten hyvinvointiryhmään, tms.

Haluatko sinä päästä vaikuttamaan? Tule mukaan toimintaan! Joka syksy valitaan uudet edustajat kampushallituksiin syyskokouksessa! Opiskelijakunta tarvitsee uusia aktiivisia opiskelijoita toimintaan, jotta Seurakuntaopistosta voidaan tehdä yhdessä parempi paikka!

Ota yhteyttä: opiskelijakunta@seurakuntaopisto.fi

Koko seurakuntaopiston opiskelijakunta 2021-2022:

Puheenjohtaja: avoinna
Varapuheenjohtaja: avoinna

Hallituksen jäsenet

Julia Neumann, Jaakkiman kampus, Ruokolahti
Emma Roiha, Jaakkiman kampus, Ruokolahti
avoinna, Pieksämäen kampus
Jonatan Fors, Kredu campus, Nykarleby
Herman Lassfolk , Kredu campus, Nykarleby
avoinna, Lapuan kampus
avoinna, Järvenpään kampus

Avoinna oleviin luottamustehtäviin valitaan opiskelijat kevään 2021 aikana.

Opiskelijakunta toiminnasta vastaavat henkilökunnanedustajat

Kirsti Panula, opiskelijapalvelupäällikkö