Palaute

Mielipiteesi on meille hyvin tärkeä, jotta voimme kehittää toimintaamme. Kiitos vastauksistasi.

Amispalaute opiskelijoille (ARVO)

Amispalaute-kysely on tarkoitettu kaikille ammatillisen koulutuksen tutkintoa suorittaville opiskelijoillemme. Kysely tehdään aloitusvaiheessa ja päättövaiheessa. Kyselyn linkki toimitetaan henkilökohtaisesti.

Keräämme palautetta myös

Ammatillisen koulutuksen opiskelijoilta heidän opiskeluaikanaan (ns.välipalaute), kysely

Oppisopimusopiskelijoilta, kysely oppisopimusopiskelijoille.

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus VALMA

Päättökysely

Vapaan sivistystyön koulutukset

Järvenpään kampus
Pieksämäen kampus
Lapuan kampus
Jaakkiman kampus

Agricola-opintokeskus: luottamushenkilöiden koulutus
Agricola-opintokeskus: muut kurssit

Aikuisten perusopetus

Kysely

Yritys- ja yhteisökoulutusten asiakaspalaute: sähköinen lomake

Työelämäpalaute: sähköinen lomake

Opiskelijan uhka- ja vaaratilannelomake

Opiskelija täyttää uhka- ja vaaratilannelomakkeen esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, joissa hän on kohdannut uhkaavaa käytöstä, kiusaamista, seksuaalista häirintää tai on muuten kokenut joutuneensa tilanteeseen, joka on tuntunut uhkaavalta tai vaaralliselta. Lomakkeessa opiskelija kertoo oman näkemyksensä tilanteesta.

Lomakkeen tiedot välittyvät automaattisesti Kirkkopalvelujen henkilöstöjohtaja Reija Hottille sekä Seurakuntaopiston kehitysjohtaja/turvallisuuspäällikkö Simo Ikolalle.

Jokainen ilmoitus käsitellään luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.