Onnistumme oppisopimuksella

Tuija Huotinen suoritti Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena, lue Tuijan ajatuksia koulutuksesta.

Lähihoitajaksi oppisopimuksella

Annamia Airaksinen opiskelee lähihoitajaksi oppisopimuksella Vaalijalan kuntayhtymässä, katso video:

Vaalijalan kuntayhtymä Etelä-Savossa kouluttaa henkilökuntaa oppisopimuksella yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa. ”Oppisopimuskoulutuksella saamme juuri meidän työhön sopivan henkilön”, ylihoitaja Airi Nissinen Vaalijalan kuntayhtymästä kertoo. Katso video:

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi oppisopimuksella

Sakari Palojärvi opiskelee nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi oppisopimuksella Helsingin NMKY:ssä, katso video:

Helsingin NMKY kouluttaa oppisopimuksella kohtaavia aikuisia yhdistyksen toiminnassa mukana olevilla lapsille ja nuorille. ”Seurakuntaopiston kanssa oppisopimuskoulutus on helppo; opettajilla on kokemusta arjen kenttätyöstä ja Seurakuntaopistossa huomioidaan erilaiset oppijat. Oppisopimuksella työnantaja saa koulutetun ja sitoutuneen työntekijän”, kehityspäällikkö Tuomas Mäkelä toteaa. Katso video:

Lastenohjaajaksi oppisopimuksella

Yasmin Schavikin opiskeli lastenohjaajaksi oppisopimuksella, katso video:

Norlandia Päiväkodit Oy kouluttaa oppisopimuksella sitoutuneita työntekijöitä kasvamaan osaksi työyhteisöä ja yrityksen arvoja. Luontopäiväkoti Tenava-Tillin esimies Kaisu Ojalehto pitää tärkeänä myös sitä, että oppisopimusopiskelijan myötä työyhteisöön saadaan alan uusin tieto ja teoria heti käytäntöön. Katso video:

Helena Nukala-Kronlund, chef för småbarnpedagogik, Nykarleby stad: vi utbilder med läroavtal. Titta på videon:

Seurakuntaopisto on arvostettu ja tunnettu hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksien erityisosaaja. Opettajillamme on vankka kokemus omalta alaltaan. Tutustu ammatillisiin perustutkintoihin opettajien videolla: