Hyvä tietää

Peruutukset

Peruutusehdot

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € (neuvottelupäivissä 25 €) ja muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.

Peruutukset: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella pidettävät kurssit

Osallistumismaksu sisältää koulutuksen suunnittelun, opetuksen ja koulutusmateriaalin. Osallistumismaksu on mainittu kunkin koulutuksen yhteydessä.

Lisäksi laskutamme ateria- ja majoituspalveluista:
– Ateriapaketti on kokonaisuus, joka sisältää ohjelmassa mainitut ateriat ilman aamu- ja iltapaloja.
– Majoituspaketin hintaan kuuluu majoitus kahden hengen huoneessa sekä aamu- ja iltapalat.

Koulutusjakson täysihoitohinta muodostuu siis ateriapaketin ja majoituspaketin yhteishinnasta.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi (huoneita on rajoitetusti).

Lisätietoja: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Muualla pidettävät kurssit

Osallistumismaksu on ilmoitettu koulutuskohtaisesti. Maksuun sisältyy opetus, materiaalit ja ohjelmassa mainitut ateriat. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kirkkopalvelujen jäsenseurakunnat ja -järjestöt saavat joistakin koulutuksista alennuksen, joka näkyy hinnoittelussa erikseen.

Lisätietoja: koulutukset@seurakuntaopisto.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.