Kirkon johtamisforum

Kaikille kirkon esimiehille suunnattu Kirkon johtamisforum kokoontui jälleen. Puhujana mm. Digitalist Networkin perustaja Ville Tolvanen, joka on rankattu Suomen näkemyksellisemmäksi markkinoinnin asiantuntijaksi (M & M, mainetutkimus) sekä mainituimmaksi sosiaalisen median henkilöbrändiksi vuonna 2016 (Procom). Tutustu Ville Tolvasen blogiin: villetolvanen.com/fi/blogi/

Johtamisforumissa käsiteltiin kirkon tulevaisuusselontekoa, strategioita, organisoitumiskysymyksiä, uusia työtapoja, digitalisoitumista ja työhyvinvoinnin johtamista. Työpajoissa pureuduttiin vapaaehtoistoiminnan johtamiseen. Ja tietenkin tavattiin kollegoita ympäri Suomen! Päätöstilaisuus oli Kallion kirkossa.

Johtamisforum 2018 on osa Sovinto100-tapahtumaa, jonka lähtökohtana on ensimmäiset Kirkkopäivät Kalliossa 100 vuotta sitten.

Aika: 18.-19.1.2018

Paikka: Paasitorni, Helsinki

Kenelle: Johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat

Ohjelma: Katso ohjelma

Puheenvuorot:
Katri Korolainen 18.1.2018 – Mihin menet Suomen kirkko?
Irene Nummela 18.1.2018 – Mistä vapaaehtoistoiminnassa on kysymys?
Laura Arikka ja Stiven Naatus 18.1.2018 – Vapaaehtoistyö ja yhteistyö – verkostojen rakentamisen tärkeys
Annmari Salmela 18.1.2018 – Mahdollisuuksien kirkko
Tapani Tulkki 18.1.2018 – Miten johdan vapaaehtoistoimintaa kasvuun?
Heikki Arikka 18.1.2018 – Malmin seurakunnan organisaatiomuutos
Timo Takala ja Jussi Mäkinen 18.1.2018 – Hallinto- ja johtamisjärjestelmät sekä toimintakulttuurin muutos
Työpajatyöskentelyn yhteenveto 18.1.2018 – Hallintorakenteet ja johtamisjärjestelmät
Siina Saksi 18.1.2018 – Terveystalo_digitaalisuuden vaikutus johtamiseen
Ville Tolvanen 18.1.2018 – Miten tehdään digiloikka kirkossa? (puheenvuoro katsottavissa www.kirkonsomejadigi.fi)
Pauli Forma 19.1.2018 – Työhyvinvoinnin johtaminen
Katri Rinne ja Katja Lundberg 19.1.2018 – Sovittelijat apuna työpaikan konflikteissa
Tuomo Törmänen 19.1.2018 – Työhyvinvoinnin kehittämisen hanke osana UUTE-hanketta
Petri Määttä 19.1.2018 – Täysillä mukana eläkkeeseen asti

Osallistumismaksu: Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen edustajat 320 €, muut 350 €. Majoitus ei sisälly hintaan, vaan osallistuja vastaa itse majoituksestaan.

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op
2 lähiopiskelupäivää

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto, Kirkkohallitus, Kirkon akateemiset AKI, Kirkon Hallintovirkamiehet ja Kirkon alat. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.

Tiedustelut: Sami Lahtiluoma, sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi

Helsinki Congress Paasitorni