Tietoa meistä

Seurakuntaopisto on yksityinen, arvostettu ja tunnettu hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaaja. Tarjoamme ammatillista peruskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Toimimme myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Seurakuntaopisto toimii Järvenpään, Pieksämäen, Lapuan, Ruokolahdella Jaakkiman ja Uusikaarlepyyssä Kredun kampuksilta käsin valtakunnallisesti.

Vuosittain pitkäkestoisessa koulutuksessa kampuksillamme opiskelee yhteensä noin 2 000 henkilöä. Henkilökuntaa Seurakuntaopistolla on noin 170. Seurakuntaopistoa ylläpitää Kirkkopalvelut ry.

Kirkkopalvelut on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, joka rakentaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa, auttaa kirkkoa onnistumaan ja uudistumaan, kouluttaa ja valmentaa sekä välittää ihmisestä ja toimii hyvinvoinnin puolesta. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.

Seurakuntaopiston koulutustarjonta lyhyesti