Tietoa meistä

Seurakuntaopisto on erikoistunut sosiaali- ja terveys- sekä humanistis- ja kasvatusalojen koulutukseen. Tarjoamme ammatillista peruskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Toimimme myös oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä. Seurakuntaopisto toimii Järvenpään, Pieksämäen ja Ruokolahdella Jaakkiman kampuksilta käsin valtakunnallisesti.

Vuosittain pitkäkestoisessa koulutuksessa kampuksillamme opiskelee yhteensä noin 2 000 henkilöä. Henkilökuntaa Seurakuntaopistolla on noin 170. Seurakuntaopistoa ylläpitää Kirkkopalvelut ry.

Kirkkopalvelut on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, joka rakentaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa, auttaa kirkkoa onnistumaan ja uudistumaan, kouluttaa ja valmentaa sekä välittää ihmisestä ja toimii hyvinvoinnin puolesta. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.

Tulosta: Seurakuntaopiston koulutustarjonta lyhyesti