Tietoa meistä

Seurakuntaopisto on yksityinen, arvostettu ja tunnettu hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaaja. Tarjoamme ammatillista peruskoulutusta, yleissivistävää ja valmentavaa koulutusta, ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta, työyhteisöjen kehittämispalveluja ja konsultointia sekä monipuolisia vapaa-ajan kursseja. Seurakuntaopisto toimii Järvenpään, Kaustisen, Lapuan, Pieksämäen, Ruokolahden ja Uusikaarlepyyssä Kredun kampuksilta käsin valtakunnallisesti. Kampusten yhteystiedot

Vuosittain pitkäkestoisessa koulutuksessa kampuksillamme opiskelee noin 3 400 henkilöä ja vapaan sivistystyön kautta tavoitamme 30 000 henkilöä. Henkilökuntaa Seurakuntaopistolla on noin 180 ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli 22 milj. euroa. Olemme mukana lähes 20 kehittämishankkeessa. Seurakuntaopistoa ylläpitää Kirkkopalvelut ry. Seurakuntaopisto on julkisen valvonnan alainen oppilaitos.

Kirkkopalvelut on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, joka rakentaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa, auttaa kirkkoa onnistumaan ja uudistumaan, kouluttaa ja valmentaa sekä välittää ihmisestä ja toimii hyvinvoinnin puolesta. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys.