Majoitus- ja ruokailupalvelut

Ruokailupalvelut ja perhejuhlat

Jaakkiman kampuksella on vankka kokemus erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Meillä on pidetty vuosien varrella muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä, häitä, rippijuhlia, valmistujaisjuhlia… ja olemme saaneet paljon palautetta hyvästä ruuasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meille jokainen asiakas on yksilö, jonka tarpeet ja toiveet pyrimme huomioimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Juhlatilana voidaan käyttää ruokasalia ja/tai liikuntasalia – nämä voidaan tarvittaessa yhdistää, jolloin tilaan mahtuu 80 – 250 henkilöä. Juhlatilana voi olla myös meidän tyylikäs Ruokolahti-sali, jonne mahtuu 300 henkilöä.

Pieniin juhliin soveltuu parhaiten Pirtti, jonne mahtuu maksimissaan 25 henkilöä. Tässä tilassa on oma sisäänkäynti ja wc.

Tarjoamme perhejuhliin muutaman oman menuvaihtoehdon, ks. lisää Pitopöytätarjoilut
Näitä voi muunnella mieleisekseen tai sitten voitte suunnitella kokonaan oman menuun. Kysy lisää myyntipalvelusta muita vaihtoehtoja.

Minimiryhmäkoko pitopöytätarjoiluille on 30 henkilöä.

Majoitus

Opisto tarjoaa majoitusta satunnaisille matkailijoille, urheiluseuroille, retkiryhmille, kokoustajille, perhejuhlia järjestäville. Majoitustiloja on tarjolla ympäri vuoden: 50 kpl kahden hengen huoneita ja 4 huoneistoa. Majoitustilaa on maksimissaan 119 henkilölle.

Kahden hengen perushuoneissa on sängyt, kirjoituspöytä, wc ja suihku.

Huoneistoissa on 4 – 6 petipaikkaa riippuen huoneistosta ja lisäksi jokaisessa huoneistossa on joko erillinen keittiö tai keittiönurkkaus välineineen, oma wc ja suihku.

Majoitukset vain ennakkovarauksesta. Pyydämme majoittujia ilmoittamaan tuloaikansa mahdollisimman tarkasti, sillä opistollamme ei ole ympärivuorokautista päivystystä, me tulemme paikalle asiakasta varten.

Hinnat

2 hengen huone, 25 euroa/henkilö/vrk, hinta sisältää liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet)
1 hengen huone 45 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet)

Huoneistojen hinnat 60 – 100 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet)