Juhla-, majoitus- ja ruokapalvelut

Juhla- ja ruokapalvelut

Jaakkiman kampuksella on vankka kokemus erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Meillä on pidetty vuosien varrella mm. muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä, häitä, rippijuhlia, valmistujaisjuhlia. Parasta palautetta olemme saaneet hyvästä ruuasta ja joustavasta asiakaspalvelusta. Meille jokainen asiakas on yksilö, jonka tarpeet ja toiveet pyrimme huomioimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Juhlatilana voidaan käyttää ruokasalia ja/tai liikuntasalia – nämä voidaan tarvittaessa yhdistää, jolloin tilaan mahtuu 80 – 250 henkilöä. Käytettävissä on myös Ruokolahti-sali, jonne mahtuu 300 henkilöä.

Suunnittelemme juhliin haluamanne tarjoilun tai voitte valita alla olevista juhlamenuista.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

 

 

Meiltä voit tilata ruuat myös kodin juhliin:

   

 

Majoitus

Opisto tarjoaa majoitusta satunnaisille matkailijoille, urheiluseuroille, retkiryhmille, kokoustajille, perhejuhlia järjestäville. Majoitustiloja on tarjolla ympäri vuoden: 50 kpl kahden hengen huoneita ja 4 huoneistoa. Majoitustilaa on maksimissaan 117 henkilölle.

Kahden hengen perushuoneissa on sängyt, kirjoituspöytä, wc ja suihku.

Huoneistoissa on 4 – 6 petipaikkaa riippuen huoneistosta ja lisäksi jokaisessa huoneistossa on joko erillinen keittiö tai keittiönurkkaus välineineen, oma wc ja suihku.

Majoitukset vain ennakkovarauksesta. Pyydämme majoittujia ilmoittamaan tuloaikansa mahdollisimman tarkasti, sillä opistollamme ei ole ympärivuorokautista päivystystä, me tulemme paikalle asiakasta varten.

Hinnat

2-hengen huone, 26 euroa/henkilö/vrk, hinta sisältää liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet)
1-hengen huone 45 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet)

Huoneistojen hinnat 60 – 100 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet)

Aamupala 9,30 euroa

Ota yhteyttä:
myyntipalvelu/Tarja Luukkonen,
p. +358 (0)50 300 2099,
tarja.luukkonen(at)seurakuntaopisto.fi