Majoitus- ja ruokailupalvelut

Ruokailupalvelut ja perhejuhlat

Jaakkiman kampuksella on vankka kokemus erilaisten perhejuhlien järjestämisestä. Juhlat suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa ja annamme kaiken ammattitaitomme asiakkaan käyttöön.

Meillä voit järjestää muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä, häitä, rippijuhlia, valmistujaisjuhlia tai viettää juhlaa muuten vaan ystävien tai sukulaisten kanssa – aina on aihetta juhlaan! Meille voi myös tulla ruokailemaan ihan muuten vaan.

Juhlatilana voidaan käyttää ruokasalia ja/tai liikuntasalia – nämä voidaan tarvittaessa yhdistää, jolloin tilaan mahtuu 80 – 250 henkilöä. Myös tarjoilut järjestyvät tälle henkilömäärälle. Lisäksi juhlassa voi hyödyntää vieressä olevaa Ruokolahti-salia.

Pieniin juhliin soveltuu parhaiten Pirtti, jonne mahtuu maksimissaan 25 henkilöä. Tässä intiimissä tilassa on oma sisäänkäynti ja oma wc.

Tarjoamme perhejuhliin muutaman oman menuvaihtoehdon, ks. linkki . Näitä voi muunnella mieleisekseen tai sitten voitte suunnitella oman menuun. Kysy lisää myyntipalvelusta muita vaihtoehtoja.

Minimiryhmäkoko pitopöytätarjoiluille on 30 henkilöä.

Majoitus

Opisto tarjoaa majoitusta myös satunnaisille matkailijoille, retkiryhmille, kokoustajille, perhejuhlia järjestäville. Majoitustiloja on ympäri vuoden vapaana vaihtelevasti, mutta opiskelijoiden loma-aikoina meillä on tarjota 50 kpl kahden hengen huoneita ja 4 huoneistoa. Majoitustilaa on maksimissaan 119 henkilölle.

Kahden hengen huoneissa on sängyt, kirjoituspöytä, wc ja suihku.

Huoneistoissa on 4 – 6 sänkyä riippuen huoneiston makuuhuoneiden määrästä, lisäksi jokaisessa huoneistossa on joko erillinen keittiö tai keittiönurkkaus välineineen, oma wc ja suihku.

Majoitukset vain ennakkovarauksesta. Pyydämme majoittujia ilmoittamaan tuloaikansa mahdollisimman tarkasti, sillä opistollamme ei ole ympärivuorokautista päivystystä, tulemme paikalle asiakasta varten.

Hinnat

2 hengen huone, 56 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet ja aamupalan.

1 hengen huone 42 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet ja aamupalan

Huoneistojen hinnat 80 – 120 euroa/vrk, hinta sisältää liinavaatteet ja aamupalan.

Ota yhteyttä: myyntipalvelu, Tarja Luukkonen, p. 050 300 2099, tarja.luukkonen(at)kirkkopalvelut.fi