Järvenpään kampus

Seurakuntaopisto on toiminut Järvenpään kampuksella vuodesta 1946 lähtien. Koulutuksen juuret ovat Suomen Pyhäkouluyhdistyksessä, joka osti nykyisen kampusalueen pyhäkouluopettajien koulutuspaikaksi jo vuonna 1936. Pyhäkoulusta on tultu pitkä matka nykypäivän Seurakuntaopistoon.

Tämän päivän Seurakuntaopisto tunnetaan arvotettuna hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaajana ja vahvana kumppanina ihmisläheisten alojen työyhteisöjen kehittämisessä. Seurakuntaopisto tarjoaa monipuolisia menetelmiä osaamisen ja luovuuden kehittämiseen.

Seurakuntaopisto on tunnettu myös kokous- ja konferenssipaikkana. Suurtapahtumien lisäksi Seurakuntaopistolla järjestetään erilaisia kokous- ja perhetilaisuuksia. Kansainvälisyys on ollut luonteenomaista toiminnan alkuajoista lähtien.

Seurakuntaopiston kanssa samalla kampusalueella Järvenpäässä toimii myös päiväkoti Satakieli, Kirkon Koulutuskeskus, Eteva kuntayhtymän perhepalvelukeskus sekä ravintola Yolanda, jota ylläpitää Fazer Food Services.