Järvenpään kampus

Ammatillinen koulutus

Järvenpään kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Tällä hetkellä haussa olevat Järvenpään kampuksen koulutukset löydät täältä.

Työelämäyhteistyö ja täydennyskoulutukset

Mirkka Aivelo, asiakkuuspäällikkö, mirkka.aivelo@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4970

Kurssi- ja leiritoiminta

Seurakuntaopiston mielenkiintoisista kursseista löytyy jokaiselle jotakin. Kurssien kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Aihealueita ovat mm. musiikki ja perhetyö. Kurssit voivat olla harrastekursseja tai ammatillista täydennyskoulutusta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää Seurakuntaopiston kursseista ja leireistä. Lisätietoja voit kysyä: koulutukset@seurakuntaopisto.fi.

Kokous- ja juhlapalvelut

Kampuksillamme on monipuoliset tilat kokouksiin, seminaareihin ja erilaisiin tapahtumiin. Järvenpään kampus on tunnettu kokous- ja konferenssipaikkana. Suurtapahtumien lisäksi Seurakuntaopistolla järjestetään erilaisia perhetilaisuuksia. Lue lisää Järvenpään ja muiden kampustemme tila- ja majoitus- sekä ravintolapalveluista ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi.

Kampuksen muut toimijat

Järvenpään kampuksella toimivat myös

Järvenpään kampuksen juuret ovat pyhäkoulutyössä

Seurakuntaopisto on toiminut Järvenpään kampuksella vuodesta 1946 lähtien. Koulutuksen juuret ovat Suomen Pyhäkouluyhdistyksessä, joka osti nykyisen kampusalueen pyhäkouluopettajien koulutuspaikaksi jo vuonna 1936. Pyhäkoulusta on tultu pitkä matka nykypäivän Seurakuntaopistoon.

Tämän päivän Seurakuntaopisto tunnetaan arvotettuna hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen erityisosaajana ja vahvana kumppanina ihmisläheisten alojen työyhteisöjen kehittämisessä. Seurakuntaopisto tarjoaa monipuolisia menetelmiä osaamisen ja luovuuden kehittämiseen.

Seurakuntaopiston kanssa samalla kampusalueella Järvenpäässä toimii myös Kirkkopalvelut ry, päiväkoti Valona, Kirkon Koulutuskeskus, Eteva kuntayhtymän perhepalvelukeskus sekä ravintola Yolanda, jota ylläpitää Arkea.

Yhteystiedot

Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää, faksi (09) 2715 871
opintotoimisto.jarvenpaa@seurakuntaopisto.fi, p. 044 358 9052

Opetushenkilöstö
Ohjauspalvelut
Tukipalvelut
Muut yhteystiedot