Kokous- ja juhlapalvelut

Kokous- ja juhlapalvelut

Järvenpään kampuksella on mahdollisuus järjestää kokousta pienellä tai suurella porukalla, tyky-päivää, seminaaria  tai mihin tarpeeseen tarvitsetkaan tiloja. Voit tuoda yrityksesi tai yhdistyksesi, urheiluseurasi tms. pois arkisista ympyröistä.

Meillä on useita kokoustiloja, joihin mahtuu 8-50 henkeä.  Kokoustiloissa on av-laitteet sekä nettiyhteys. Auditorioomme mahtuu noin 130 henkeä ja urheiluhalliimme,  jonne mahtuu suurempikin seminaari,  noin 500 henkeä.

Kysy tarjousta vaikka kokoukseen päiväksi, viikonlopuksi tai kesäaikaan viikoksi, uusiin ympyröihin, saat uusia ajatuksia työskentelyyn.

Tiloissamme on mahdollisuus pitää vaativiakin koulutustapahtumia, tauottaa päivää ulkoilun merkeissä ja siirtyä päivän päätteeksi rantasaunalle saunomaan, paistamaan makkaraa ja uimaan Tuusulanjärvessä. Hienolla säällä voit vaikka lähteä soutelemaan.

Juhlatiloissa voit järjestää häät, ristiäiset, syntymäpäivät ja muut perhejuhlat ja ottaa pyöreiden vuosien vieraita vastaan, ei tarvitse kotona siivota eikä tiskata. Juhlatiloihin järjestämme tarvittavan äänentoiston sekä kalustuksen asiakkaan toiveiden mukaan.

Kaikkiin tilaisuuksiin järjestyy ruokatarjoilut toiveiden ja jokaiselle sopivan lompakon mukaan.

Ota yhteyttä rohkeasti, niin suunnittelen sinulle ikimuistoiset juhlat tai kokouksen, josta puhutaan vielä pitkään.

Gitta Nyyssönen
Myynti- , kokous- ja juhlapalvelu
myynti@seurakuntaopisto.fi
p. +358 40 721 9293