Kaustisen kampus

Kaustisen kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Tällä hetkellä haussa olevat Kaustisen kampuksen ammatilliset koulutukset löydät täältä.

Kurssi- ja leiritoiminta

Seurakuntaopiston mielenkiintoisista kursseista löytyy jokaiselle jotakin. Kurssien kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Kurssit voivat olla harrastekursseja tai ammatillista täydennyskoulutusta. Kaustisen kampus tunnetaan mm. Kaustisen kansanmusiikkilinjasta ja kaustilaisesta jäsenkorjauskoulutuksesta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Toistaiseksi kansanopisto- ja muut lyhytkoulutukset löydät täältä.

Liina Pulkkinen, viestintä- ja koulutuskoordinaattori,
liina.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi,

Kokous- ja juhlapalvelut

Kampuksillamme on monipuoliset tilat kokouksiin, juhliin ja erilaisiin tapahtumiin. Kysy lisää  tila-, ja majoitus- sekä ravintolapalveluista ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi.

Liina Pulkkinen, viestintä- ja koulutuskoordinaattori,
liina.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi,

Kaustisen Evankelinen Opisto on 1.1.2021 alkaen osa Seurakuntaopistoa.