Lapuan kristillisen opiston kampus

Seurakuntaopiston Lapuan kristillisen opiston kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Lapuan kristillisen opiston kampus sijaitsee Lapuan keskustassa kauniilla paikalla Nurmon joen rannalla. Vuosittain kampuksella opiskelee noin 200 opiskelijaa.  Lisäksi opistolla on monipuolista kansanopiston kurssitoimintaa.

Tällä hetkellä haussa olevat Lapuan kristillisen opiston kampuksen koulutukset löydät täältä.

Kurssi- ja leiritoiminta

Seurakuntaopiston mielenkiintoisista kursseista löytyy jokaiselle jotakin. Kurssien kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Aihealueita ovat mm. avioparityö, luontokoulutus, seniorityö, kirjoittaminen ja lastenkulttuuri. Kurssit voivat olla harrastekursseja tai ammatillista täydennyskoulutusta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää kursseista ja leireistä.

Lisätietoja voit kysyä myös kurssisihteeri Sirkka-Liisa Kotalalta, p. 044 756 6020, sirkkaliisa.kotala@seurakuntaopisto.fi tai asuntola- ja vapaa-ajanohjaaja Petra Hanhimäeltä, p. 040 481 0796, petra.hanhimaki@seurakuntaopisto.fi.

Kokous- ja juhlapalvelut

Lapuan kristillisen opiston kampus on myös suosittu erilaisten tapahtumien, perhejuhlien ja kokousten pitopaikkana. Majoitustilaa on 80 hengelle ja ruokailupalveluista vastaa opiston oma keittiö. Lue lisää Lapuan ja muiden kampustemme tila-, ja majoitus– sekä ravintolapalveluista ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi.

Lapuan kristillinen opisto perustettiin vuonna 1914 ja se on Suomen herännäisopisto. Vuoteen 1988 opisto toimi Lapuan Karhunmäen kylässä, jolloin opisto muutti valmistuneisiin kokonaan uusiin tiloihin Lapuan kaupungin keskustaan. 1.1.2017 alkaen Lapuan kristillinen opisto on ollut osa Seurakuntaopistoa.

Yhteystiedot

Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Siiriläntie 11-13, 62100 Lapua, p. (06) 433 9200, faksi (09) 433 9220
opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi, p. (06) 433 9200

Opetushenkilöstö
Ohjauspalvelut
Tukipalvelut
Muut yhteystiedot