Lapuan kampus

Seurakuntaopiston Lapuan kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Lapuan kampus sijaitsee Lapuan keskustassa kauniilla paikalla Nurmonjoen rannalla. Vuosittain kampuksella opiskelee noin 200 opiskelijaa.  Lisäksi opistolla on monipuolista kansanopiston kurssitoimintaa.

Alkavat ammatilliset koulutukset

Kurssi- ja leiritoiminta

Seurakuntaopiston mielenkiintoisista kursseista löytyy jokaiselle jotakin. Kurssien kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Aihealueita ovat mm. avioparityö, luontokoulutus, seniorityö, kirjoittaminen ja lastenkulttuuri. Kurssit voivat olla harrastekursseja tai ammatillista täydennyskoulutusta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää kursseista ja leireistä.

Lisätietoja

Petra Hanhimäki, myyntikoordinaattori, p. 044 756 6020, petra.hanhimaki@seurakuntaopisto.fi.

Kokous- ja juhlapalvelut

Lapuan kristillisen opiston kampus on myös suosittu erilaisten tapahtumien, perhejuhlien ja kokousten pitopaikkana. Majoitustilaa on 80 hengelle ja ruokailupalveluista vastaa opiston oma keittiö. Lue lisää Lapuan ja muiden kampustemme tila-, ja majoitus– sekä ravintolapalveluista ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi.

Lapuan kristillinen opisto perustettiin vuonna 1914 ja se on Suomen herännäisopisto. Opisto toimi Lapuan Karhunmäen kylässä vuoteen 1988, jolloin opisto muutti valmistuneisiin kokonaan uusiin tiloihin Lapuan kaupungin keskustaan. 1.1.2017 alkaen Lapuan kristillinen opisto on ollut osa Seurakuntaopistoa.

Yhteystiedot

Seurakuntaopisto, Lapuan kampus

Siiriläntie 11-13, 62100 Lapua, p. (06) 433 9200, faksi (09) 433 9220
opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi, p. (06) 433 9200

Opetushenkilöstö
Ohjauspalvelut
Tukipalvelut
Muut yhteystiedot