Lapuan kampus

Lapuan kristillinen opisto perustettiin vuonna 1914 ja se on Suomen vanhin herännäisopisto. Opisto toimi Lapuan Karhunmäen kylässä vuoteen 1988 asti, jolloin opisto muutti kokonaan uusiin tiloihin Lapuan keskustaan. 1.1.2017 alkaen Lapuan kristillinen opisto on ollut osa Seurakuntaopistoa.

Ammatillinen koulutus

Seurakuntaopiston Lapuan kampuksella voit opiskella itsellesi ammatin, hankkia valmiuksia jatko-opintoihin tai saada virikkeitä omaan työuraasi. Ammatillisen perustutkinnon, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon voit suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Lapuan kampus sijaitsee Lapuan keskustassa kauniilla paikalla Nurmonjoen rannalla. Vuosittain kampuksella opiskelee noin 200 opiskelijaa.  Lisäksi opistolla on monipuolista kansanopiston kurssitoimintaa.

Alkavat ammatilliset koulutukset

Kurssitoiminta

Seurakuntaopiston mielenkiintoisista kursseista löytyy jokaiselle jotakin. Kurssien kesto vaihtelee kahdesta päivästä muutamaan kuukauteen. Aihealueita ovat mm. avioparityö, seniorityö, kirjoittaminen ja lastenkulttuuri. Kurssit voivat olla harrastekursseja tai ammatillista täydennyskoulutusta.

Suunnittelemme koulutusta myös työelämän tai järjestötoiminnan tarpeisiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää kursseista

Marianne Vuorela, p. 044 756 6020
marianne.vuorela@seurakuntaopisto.fi
myynti.lapua@seurakuntaopisto.fi

Kokous- ja juhlapalvelut

Lapuan kristillisen opiston kampuksella järjestät onnistuneet kokoukset, koulutus- ja yritystilaisuudet, virkistyspäivät sekä ikimuistoiset perhejuhlat.

Valittavana on eri kokoisia ja erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia tiloja:
Juhlasali (100-250 hlöä)
Tammisali (n. 80 hlöä)
Auditorio (120 hlöä)
Kokous/neuvottelutila (10-20 hlöä)
Luokkatilat (á 20-25 hlöä)
Takkahuone, iso sauna (10-15 hlöä) ja pieni sauna (4-6 hlöä)

Tilaisuuksien ja juhlien tarjoiluista vastaa kampuksen oma keittiö.

Majoitustilaa löytyy 80 hengelle. Kampuksella on 4 asuntolaa, joissa jokaisessa on 10 huonetta sekä yhteiset keittiö-, oleskelu- ja pyykinhuoltotilat. Huoneet ovat 2 hengen huoneita ja jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku.

Tutustu Menu-vaihtoehtoihimme ja pyydä tarjous omaan tapahtumaasi.

Marianne Vuorela, p. 044 756 6020
marianne.vuorela@seurakuntaopisto.fi