Strategia ja toiminta

Strategia, toimintasuunnitelmat ja -kertomukset sekä organisaatio

Seurakuntaopiston strategiassa 2018-2020 lupaamme:

• Tuemme työyhteisöjä, opiskelijoita ja kumppaneitamme saavuttamaan yhdessä asettamamme tavoitteet. Olemme kannustava sekä oppiva yhteisö ja meillä on innostava oppimisympäristö.

Toteutamme lupaukset toimintasuunnitelman mukaan ja kerromme niistä toimintakertomuksin:

Toimintasuunnitelma 2018
Toimintasuunnitelma 2019
Toimintakertomus 2018

Seurakuntaopiston toiminnan ohjaus perustuu prosessiorganisaatioon. Johtajat vastaavat oman vastuualueensa prosessien muodostamasta kokonaisuudesta ja sen ajantasaisuudesta. Prosessijohtamisen kautta varmennamme palveluiden tuottamisen yhtenäisten menettelytapojen mukaisesti niin, että asiakkaan saama palvelu on tasalaatuista ja tasavertaista.

Tutustu prosessikarttaan.

Seurakuntaopisto on osa Kirkkopalvelut-kokonaisuutta. Toimimme viideltä kampukselta käsin valtakunnallisesti. Kampuksemme ovat Järvenpäässä, Pieksämäellä, Lapualla, Ruokolahdella ja Uusikaarlepyyssä.