Strategia ja toiminta

Strategia, toimintasuunnitelmat ja -kertomukset sekä organisaatio

Seurakuntaopiston toimenpideohjelmassa 2021 – 2024 lupaamme:

• Koulutamme, kehitämme yhdessä. Huolehdimme hyvinvoinnista. Kannamme vastuuta tulevaisuudesta.

Toteutamme lupaukset toimintasuunnitelman mukaan.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Seurakuntaopiston toiminnan ohjaus perustuu prosessiorganisaatioon. Johtajat vastaavat oman vastuualueensa prosessien muodostamasta kokonaisuudesta ja sen ajantasaisuudesta. Prosessijohtamisen kautta varmennamme palveluiden tuottamisen yhtenäisten menettelytapojen mukaisesti niin, että asiakkaan saama palvelu on tasalaatuista ja tasavertaista.

Tutustu prosessikarttaan.

Seurakuntaopisto on osa Kirkkopalvelut-kokonaisuutta. Toimimme kuudelta kampukselta käsin valtakunnallisesti. Kampuksemme ovat Järvenpäässä, Kaustiselle, Lapualla,Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uusikaarlepyyssä. Helsingissä Seurakuntaopistolla on toimipiste.

Helena Ahonen, rehtori, helena.ahonen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 537 0999

Seurakuntaopiston organisaatio