Tiimivalmentajaksi Seurakuntaopistolla

UUTUUS! Tule opiskelemaan Tiimivalmentajaksi hyödyntäen kansanopisto-opiskelun yhteisöllisyyttä ja sisäänrakennettua tiimissäoppimista. Tämä koulutus soveltuu sinulle, joka haluat kehittyä tiimivalmentajaksi ja oppia tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen menetelmiä.

Syksyllä 2019 starttaava Seurakunta­opiston Tiimivalmentaja-koulutus toteutetaan yhteistyössä Tiimiakatemia Globalin kanssa. Seurakuntaopiston valmennusohjelma soveltuu niin opetus-, yritys- ja järjestökentän kuin seurakuntien ja kirkon työntekijöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan omaksi ja yhteisönsä eduksi.

Tiimivalmentaja-valmennus on käytännön­läheistä ja vahvasti yhdessä muiden osallistujien kanssa toteutuvaa koulu­tusta. Valmennus antaa kattavat eväät tiimioppi­misen menetelmiin ja tiimivalmenta­miseen. Valmennus on käytännön tekemistä, vuoropuhelua toisten kanssa, näkökulmien ja tiedon esille tuomista sekä uuden tiedon rakentamista. Seurakuntaopiston kampuksilla tapahtuva lähipäivien ”internaattipedagogiikka”antaa mahdollisuuden opetussuunnitelman ulkopuolisille hedelmällisille keskusteluille ja verkostoitumisille.

Tämänkaltaista koulutus- ja kehitysmenetelmää on käytetty yli 20 vuotta menestyksellisesti oppilaitoksissa ja yrityksissä. Sen ytimessä on tiimityöskentely, tekemällä oppiminen ja tiimioppiminen eli oppiminen yhdessä vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Menetelmä tarjoaa kestävän, testatun ja joustavan tavan saada ihmiset innostumaan ja treenaamaan omaa ammattialaansa sekä työelämässä tarvittavia dialogi-, tiimityö- ja tiedon soveltamisen taitoja

Ohjelman aikana

• koet ja opit tiimioppimisen menetelmät käytännössä
  • saat käyttöösi työkalut, joiden avulla voit soveltaa tiimioppimista ja vahvistaa oppimista ja muutosvalmiutta omassa ympäristössäsi
  • opit luomaan osallistavaa, innovatiivista ja yhdessä ajattelevaa toimintakulttuuria
  • henkilökohtainen kehittymistehtävä ja oppimisprosessi yhdessä muiden kanssa rohkaisee sinua kokeiluihin ja tekoihin

Rakenne ja kustannukset

Valmennus sisältää orientaatiopäivän ja kuusi lähijaksoa, jotka toteutetaan yön yli kestävinä valmennuksina Seurakuntaopiston kampuksilla eri puolilla Suomea. Lähiopetuspäiviä on yhteensä 19. Lähipäivien välissä viet kokemaasi ja oppimaasi omalle työpaikallesi kokeillen ja soveltaen.

Tiimivalmentaja-koulutus maksaa osallistujille 2900 € sisältäen majoitukset ja ruokailut Seurakuntaopiston kampuksilla (Pieksämäki, Järvenpää, Ruokolahti, Lapua).

Tiimivalmentajaksi kansanopistokoulutuksessa! Lähijaksojen aikataulu:

Orientaatio  13.11.2019, Tampere
Oppiminen  27.11.-29.11.2019, Pieksämäki
Johtaminen 29.1.-31.1.2020, Järvenpää
Asiakkuudet 25.3.-27.3.2020, Lapua
Innovointi 13.5.-15.5.2020, Ruokolahti
Brändi  23.9.-25.9.2020, Järvenpää
Tiimivalmentajan karaktääri 21.10.-23.10.2020, Pieksämäki

Suoritettuasi valmennusohjelman saat Tiimivalmentaja-diplomin, jonka myöntävät Tiimiakatemia Global ja Seurakuntaopisto.

Ohjelman valmentajat

• Pekka Kosonen
    lehtori, Seurakuntaopisto,
    sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
  • Ritva Marjanen
    opettaja, Seurakuntaopisto,
    sertifioitu Tiimiakatemia®Team Coach

Innostuitko? Loistavaa! Nyt vain kysymään lisää:

Veka Ohtamaa, p. 044 358 8954 (1.8. alkaen)
koulutusjohtaja, Seurakuntaopisto

Pekka Kosonen, p. 040 680 2729 (1.8. alkaen)
lehtori, Seurakuntaopisto

Ilmoittautumiset (ilmoittautumislinkki avautuu tähän 1.8. mennessä).