Työelämälle

Seurakuntaopisto on arvostettu ja tunnettu hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen osaaja. Meidät tunnetaan vahvana kumppanina ihmisläheisten alojen työyhteisöjen kehittämisessä ja työelämän tarpeisiin vastaajana. Tarjoamme monipuolisia menetelmiä osaamisen ja luovuuden kehittämiseen.

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Haluatteko kehittää ja tehostaa toimintaanne koulutushankkeen avulla, jossa uusin tieto yhdistyy aina vahvaan käytännön osaamiseen?

Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta erityisesti varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, terveyden ja hyvinvoinnin, erityistä tukea tarvitsevien ja johtamisen parissa työskenteleville sekä seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille ja luottamushenkilöille.

Suunnittelemme kaikki koulutukset, myös tutkintoon johtavat, yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Koulutuksemme toteutetaan joustavasti niin, että opiskelu onnistuu työn ohessa.

Henkilöstön täydennyskoulutus on tehokas tapa vahvistaa asemaanne ja kilpailukykyänne toimialallanne!