Työelämälle

Seurakuntaopisto on arvostettu ja tunnettu hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuksen osaaja. Meidät tunnetaan vahvana kumppanina ihmisläheisten alojen työyhteisöjen kehittämisessä ja työelämän tarpeisiin vastaajana. Tarjoamme monipuolisia menetelmiä osaamisen ja luovuuden kehittämiseen.

Tarvitaanko työyhteisössäsi päivitystä henkilöstön osaamiseen? Haluatteko kehittää ja tehostaa toimintaanne koulutushankkeen avulla, jossa uusin tieto yhdistyy aina vahvaan käytännön osaamiseen?

Tarjoamme työyhteisöille asiakkaan tarpeiden mukaisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja sekä monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta erityisesti varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, terveyden ja hyvinvoinnin, erityistä tukea tarvitsevien ja johtamisen parissa työskenteleville sekä seurakuntien ja järjestöjen työntekijöille ja luottamushenkilöille. Lue lisää henkilöstö- ja täydennyskoulutuksista.

Suunnittelemme kaikki koulutukset, myös tutkintoon johtavat, yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Koulutuksemme toteutetaan joustavasti niin, että opiskelu onnistuu työn ohessa.

Henkilöstön täydennyskoulutus on tehokas tapa vahvistaa asemaanne ja kilpailukykyänne toimialallanne!

Seuraamme ja arvoimme toimintaamme aktiivisesti, kehitämme omaa osaamistamme ja koko oppilaitosta yhteistyöhankkeiden, kumppanuuksien ja verkostojen avulla.

Yritys- ja yhteisökoulutusten asiakaspalaute: sähköinen lomake

Työelämäpalaute: sähköinen lomake

Lue lisää hankkeista ja laatutyöstä Seurakuntaopistolla.

Kysy lisää!

Etelä-Suomi ja Länsi-Suomi

Mirkka Aivelo, aluepäällikkö, mirkka.aivelo@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4970
Tuula Pyykkö, asiakkuuspäälikkö, tuula.pyykko@seurakuntaopisto.fi, p. 044 906 0878

Itä-Suomi

Jaana Väisänen, aluepäällikkö, jaana.vaisanen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 824 1729
Heli Reinikainen, asiakkuuspäällikkö, heli.reinikainen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 194 2128

Kaakkois-Suomi

Lilla Saaristo, aluepäällikkö, lilla.saaristo@seurakuntaopisto.fi, p. 040 143 4535