Varhaiskasvatuksen verkostotapaaminen / nätverksträff för arbetsgivare 17.5.2019

Tervetuloa verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia varhaiskasvatuksen työntekijöiden osaamistarpeesta ja rekrytointitilanteesta ja sen tulevaisuudesta!

17.5.2019 klo 8.30-11
Hotel Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki

8.30 Tervetuloa! Mirkka Aivelo ja Sabina Forsbacka, Seurakuntaopisto

9.00 Paneelikeskustelu ”Varhaiskasvatuksen työntekijätilanne ja tulevaisuuden osaamistarpeet”
Millaista osaamista ja työntekijöitä tulevaisuudessa tarvitaan varhaiskasvatuksessa?
Millä työnantajat houkuttelevat työntekijät?
Ammattilaisten moninaisuus, työssä jaksaminen ja työhön sitouttaminen.
Varhaiskasvatuksen työvoimavaje – mistä päteviä työntekijöitä?
Panelisteina:

• Eva Siitonen, sosiaalipoliittinen asiantuntija, Tehy ry
  • Canelia Wessman, työmarkkina-asiamies, KT Kuntatyönantajat
  • Marjo Katajisto, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
  • Elina Weckström, varhaiskasvatus- ja laatupäällikkö, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Heidi Ruhala, toimitusjohtaja, Oy Ankkalampi – Ankdammen Ab
  • paneelikeskustelun vetäjinä Sabina Forsbacka ja Mirkka Aivelo

10-10.50 Oppilaitosten pajat: Diakonia-ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia, Seurakuntaopisto
10.50 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan, kuuntelemaan ja verkostoitumaan!
Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella 10.5. mennessä.

Yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia ja Seurakuntaopisto

Välkommen att nätverka och dela erfarenheter om arbetstagarnas behov av kunnande och rekrytering inom småbarnspedagogiken och framtiden!

17.5.2019 klo 8.30-11, Helsingfors

8.30 Välkommen! Mirkka Aivelo och Sabina Forsbacka, Seurakuntaopisto

9.00 Paneldiskussion ”Arbetstagarsituationen inom småbarnspedagogiken och behovet av kunnande i framtiden”
Vilket kunnande och hurudana arbetstagare behövs i framtiden inom småbarnspedagogiken?
Med vad lockar arbetsgivarna arbetstagarna?
Mångfalden av yrkesverksamma, att orka i arbetet och att engagera sig i arbetet.
Arbetskraftunderskottet inom småbarnspedagogiken – Var hitta behöriga arbetstagare?
Panelister:

• Eva Siitonen, sosiaalipoliittinen asiantuntija, Tehy ry
  • Canelia Wessman, työmarkkina-asiamies, KT Kuntatyönantajat
  • Marjo Katajisto, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
  • Heidi Ruhala, VD, Oy Ankkalampi – Ankdammen Ab
  • Dragare av paneldiskussionen Sabina Forsbacka och Mirkka Aivelo

10-10.50 Utbildarnas verkstäder: Diakonia-ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia, Seurakuntaopisto
10.50 Sammanfattning och avslutning av tillfället

Varmt välkommen att diskutera, lyssna och nätverka!
Anmäl dig senast 10.5.2019 med elektronisk blankett.

I samarbete med Diakonia-ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia och Seurakuntaopisto