Yhteishaku ammatilliseen koulutukseen on käynnistynyt

Toisen asteen yhteishaku on meneillään ja jatkuu 23.3.2021 saakka. Toisen asteen yhteishaussa haetaan ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Seurakuntaopistoon voivat yhteishaussa hakea peruskoulun suorittaneet opiskelijat, jotka eivät vielä ole suorittaneet aiempaa ammatillista tutkintoa.

Hakemus täytetään opintopolku.fi -palvelussa. Seurakuntaopistoon on palvelussa tarjolla lähes 300 aloituspaikkaa. Lisätietoa haussa olevista perustutkinnoista.

Ammatillinen perustutkinto on yksilöllinen polku työelämään

Ammatillinen koulutus tarjoaa hyvät lähtökohdat työelämään. Opiskelu on käytännönläheistä ja opintoja voi muokata opiskelijan tarpeiden mukaan. Siirtyminen koulutussopimuksen ja oppisopimuksen välillä on joustavaa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Ammattikoulutus on nopein väylä työelämään.

Seurakuntaopistoon voi hakea opiskelemaan

• perustutkintoa
  • kaksoistutkintoa, johon kuuluu perustutkinto ja lukio-opinnot
  • ammatilliseen koulutukseen valmentavaa VALMA-koulutusta.

Seurakuntaopistosta jatko-opintoihin

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Asuntola-asumista kampuksilla

Kampuksillamme on opiskelija-asuntolat. Asuntolapaikat on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka tulevat kaukaa tai kulkuyhteydet ovat vaikeat. Lisätietoa asumisesta

Kysy lisää opiskelusta opinto-ohjaajilta