ETHÄN JÄÄ YKSIN! – Tiedote kaikille opiskelijoillemme 24.3.2020

Seurakuntaopistossa on viime viikolla käynnistetty etäopetus koronaepidemian takia. Kaikki opetus ja ohjaus järjestetään etä- ja itsenäisenä opiskeluna sekä erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja hyödyntäen. Myös erityisopetus, opintoklubitoiminta ja muu opintojen tuki järjestetään etäyhteyksiä käyttäen. Opinnot siis jatkuvat.

Poikkeusolojen julistaminen on samanaikaisesti kuitenkin horjuttanut perusturvallisuuden tunnetta. Tilanne on meille kaikille haasteellinen, monet ovat kokeneet epätietoisuutta ja epävarmuutta. Tulevaisuus hämmentää.

Haluamme siksi muistuttaa, että vaikkakin etäyhteyksien päässä, olemme täällä Seurakuntaopistossa yhä täyspäiväisesti sinua varten.

Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää opintojesi suhteen.

Lisätietoja saat seuraavilta:

Marko Väisänen, opinto-ohjaaja, p. 040 511 9963, marko.vaisanen@seurakuntaopisto.fi
Kirsti Panula, opiskelijapalvelupäällikkö, p. 044 760 4244, kirsti.panula@seurakuntaopisto.fi