Haussa yhdistetty kuraattori/asuntolaohjaaja Järvenpäähän

Usko tai älä, tarvitsemme sinua!

Haemme Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle henkilöä kuraattorin ja vastaavan asuntolaohjaajan työhön 1.8.2018-31.7.2019 väliselle ajalle.

Kuraattori edustaa opiskeluhuollossa sosiaalihuollon asiantuntemusta. Kuraattori on osa opiskeluhuollon tiimiä, jonka tavoitteena on tukea ja ohjata opiskelijoita. Opiskeluhuollon palvelut edistävät oppilaitoksen yhteisöllistä hyvinvointia sekä yhteistyötä opiskelijoiden perheiden ja muiden läheisten kanssa sekä tukevat opiskelijoiden oppimista ja hyvinvointia sekä sosiaalisia ja psyykkisiä valmiuksia.

Vastaavan asuntolaohjaajan tehtäviä ovat mm. ohjaajien esimiehenä toimiminen, oppilaitoksen opiskeluhuoltoryhmässä toimiminen, asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, kasvattaminen ja tukeminen, yhteistyö huoltajien kanssa sekä asuntolatoiminnan suunnittelu ja toteutus. Lisäksi asuntolaohjaajan tehtävänä on varmistaa asuntolan turvallisuus ja viihtyisyys sekä hoitaa asuntolatoiminnan hallinto- ja toimistotehtävät.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukaista kelpoisuutta sekä työkokemusta kuraattorin työstä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa koeaikaa.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja opiskelijapalvelupäällikkö Kirsti Panula, p. 044 760 4244 / kirsti.panula@seurakuntaopisto.fi, tai koulutuspäällikkö Carita Sirkka carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4994 ti 29.5. klo 9-15 ja ke 6.6. klo 10-14 välillä.

Hakemukset ansioluetteloineen 14.6.2018 mennessä osoitteeseen carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi